drama

Na crvenom tepihu sa sinom koji nosi haljine: Slavni glumac na meti STRAŠNIH UVREDA na TVITERU

0

Domaći korisnici ove društvene mreže odlučili da osude ovaj potez. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Liv Šrajber i glumica Naomi Vots iz svoje ljubavi i braka koji su okončali posle 11 godina zajedničkog života 26. septembra 2016. godine dobili su dva sina Aleksadndara i Semjuela Kaja. Kako mediji pišu oni su se rastali, ali su posvećeni u odgajanju svoje dece. 

 

 

Njih dvoje su se često pojavljivali sa decom na javnim dešavanjima, ali nikada nisu previše pričali o detaljima o svojoj porodici.

 

Tako se nedavno glumac Liv Šrejber pojavio sa sinom Semjuelom Kajem, kada su se pojavili na premijeri nove sezone Netflix-ovog hita "Stranger Things". Oni su rada privukli pažnju prisutnih, ali sve to nije bio šok za strane portale koliko za domaće korisnike društvene mreže Tviter, jer se glumac pojavio sa svojim sinom koji je nosio garderobu koja nije tipična za dečake. 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

— Jako sam srećna što sam tvoja majka. Način na koji razmišljalj i dubina tvojih misli me svaki put oduševi. Ti si moj anđeo — napisala je glumica.

 

Na Tviteru su se pojavili uvredljivi komentari korisnika ove društvene mreže koji su bili upućeni njima dvojici, ali su se našli i komentari koji su stali na put nizu netolerantnih i neljudskih izjava. 

"Ako nećete da podržavate, prihvatite i volite svoju decu bezuslovno, nema smisla ni da ih pravite", "Bavite se svojom decom i ostavite tuđu na miru", "Ovi što pišu pogavštine verovatno bi se odrekli svog deteta ili nešto još gore, što govori sve o njima", samo su neki od mnogo komentara.

 

 

makonda-tracker