10 godina je prošlo

Malo ko zna ovaj detalj: Znate li koji poznati GLUMAC je bio kum na venčanju Saše Miloševića Mareta?

0

Kompozitor i aranžer Saša Milošević Mare i njegova supruga Ksenija ove godine će proslaviti 10 godina braka.

Saša Milošević Mare i Ksenija Milošević venčali su se 2018. godien, a kum im je bio poznati glumac
Saša Milošević Mare i Ksenija Milošević venčali su se 2018. godien, a kum im je bio poznati glumacfoto: Dragan Kadić

Kompozitor Saša Milošević Mare godinama je na muzičkoj sceni i tokom svoje karijere je sarađivao sa mnogo pevača zabavne i narodne muzike. Iako je završio Ekonomski fakultet, sebe je pronašao kao kompozitora i aranžera.

 

Upravo je on bio u timu koji je Srbiji doneo pobedu na Evroviziji 2007. godine u Helsinkiju.

 

– Dok sam radio tekst i aranžman za „Molitvu”, znao sam da će pobediti, u mojoj glavi bila je viđena za pobedu. Prvi put je Srbija nastupala kao Srbija i pobedila. Otišli smo u Evropu da se pomirimo s njom, Evropa nas je kroz tu pesmu prihvatila. E sad, koliko smo se pomirili, to je drugo pitanje. Odmalena se trudim da budem najbolji – rekao je tada Mare.

 

Sašu Miloševića Mareta smo otada imali prilike da gledamo u televizijskim formatima "Prvi glas Srbije" i "Nikad nije kasno", a kada se reflektori ugase i kada nije u svom studiju i radi za najveća imena muzičke scene, on uživa u porodičnom životu.

On iza sebe jedan brak i dvojicu sinova Ognjena i Luku, ali je nakon devet godina braka rešio da stavi tačku i svoju sreću potraži na drugom mestu.


Moja mama mi je davno rekla da je brak samo poverenje i poštovanje. Posle devet godina braka shvatio sam da nisam stekao ni jedno ni drugo, i to malo boli. Borio sam se, ali nije imalo pravi fidbek. Sad imamo dobru komunikaciju u interesu dece, a nema razloga da ne budemo prijatelji. Deca su s majkom u stanu u kome sam ja odrastao, odselio sam se relativno blizu. Gledam da budem što više sa sinovima, ne mogu previše jer sam i dalje jedini zaposleni. Držim se principa „ako pogrešiš, prihvati grešku i idi dalje – rekao je svojevremeno Mare za domaće medije.

 

Od 2010. godine je u vezi sa ćerkom klarinetiste Bokija Miloševića, violinistkinjom Ksenijom, a svoju ljubav su krunisali brakom 2013. godine.

 

Venčali su se u zajedničkom stanu pred matičarem u prisustvu kumova i rodbine da bi potom priredili veseljena na jednom beogradskom splavu.

 

Malo je poznato da je Sašin kum na venčanju bio poznati glumac Andrija Milošević.

Andrija Milošević je presrećan što je Mare za kuma odabrao upravo njega.
Andrija Milošević je presrećan što je Mare za kuma odabrao upravo njega.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja mogu samo reći da sam presrećan što sam Maretov kum. Veliko mi je zadovoljstvo što je mene pozvao, i stvarno im želim sve najbolje u zajedničkom životu - rekao je tada poznati glumac.

 

Saša i Ksenija imaju sina Vanju (9), a ove godine će proslaviti 10 godina braka. 


Ksenija sa Maretovim sinovima iz prvog braka ima fantastičan odnos,a upravo su joj oni bili velika podrška kada se rodio Vanja.

 

- Maretovi sinovi su mi mnogo pomagali u svim poslovima oko Vanje kada je još bio beba, a i danas su veoma brižni. S druge strane, veoma mi je značilo i iskustvo mog supruga, jer je Vanja meni prvo dete.

 

 

makonda-tracker