ovo niste znali

Ljubila je ozloglašenog HOLIVUDSKOG KANIBALA: Novakov protivnik je u vezi sa lepoticom iza koje su BURNE ljubavi

0

Novak Đoković se bori za finale Australijen Opena protiv Amerikanca Tomija Pola.

foto: DAVID GRAY / AFP / Profimedia
foto: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

Jedan od najboljih tenisera na svetu, Novak Đoković, bori se za svoje finale u Australiji i prilazi na korak od osvajanja 22. grend slem titule.

 

Novakov protivnik Tomi Pol je osim po tenisu, poznat i po burnom ljubavnom životu. Njega su povezivali sa nekoliko lepotica, a trenutno ga na tribinama bodri Pejdž Lorenc, preduzetnica i influenseka, kojoj je teniser čestitao rođendan u jednoj izjavi na terenu kada se plasirao u polufinale.

 

U SAD je Pejdž poznata po osnivanju brenda "Dairy Boy" koji se bavi proizvodnjom i prodajom mlečnih proizvoda, pa nije tek tako nazvana preduzetnicom.

Sem što skreće pažnju gledalaca na terenima Australijan opena, ova zanosna plavuša isto čini i na Instagramu gde ima 400.000 pratilaca.

 

Zanimljivo je da je pre Tomija, lepa Pejdž bila u burnoj vezi sa glumcem Armijem Hemerom i Tejlorom Kemeronom. Hemer je inače, proteran iz Holivuda nakon što ga je nekoliko partnerki za sadizam, seksualno zlostavljanje i izražavanje kanibalističkih želja.

On se našao u centru pažnje nakon što su isplivale bizarne poruke koje je slao jednoj devojci. Glumac kog pamtimo iz filmova Call Me by Your Name i The Man from U.N.C.L.E, podelio je s njom svoje fantazije da joj odseče prst i nosi ga u džepu.

Međutim, Amerikanac je slab na influenserke, pa je tako pre ove lepotice, bio u ljubavi sa još jednom plavušom, Kiki Paso. Ona je Amerikanka brazilskog porekla i poznata je u svetu mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KiKi Passo (@kiki_pasoo)

Tomi i Kiki su uživali u ljubavi oko godinu dana, a nakon raskida, teniser je brzo otpočeo vezu sa Pejdž.

 

 

makonda-tracker