on je bio profesor u njenoj školi

"Radujete se trudnoći devojčice koja je ovde imala 14 godina": Brat Teodore Džehverović (ponovo) razbesneo tviteraše

0

U fokusu svih dešavanja u proteklom periodu je brak između brata naše poznate pevačice i njegove žene koja mu je prvobitno bila učenica.

Adriana Kadar i Sava Dehverović na meti loših komentara
Adriana Kadar i Sava Dehverović na meti loših komentarafoto: adrianakadar/Instagram/printscreen

Pevačica Teodora Džehverović je jedno od poznatijih lica mlađoj generaciji, međutim, ovih dana je njen brat ukrao delić popularnosti.

 

Sava Džehverović je podigao veliku prašinu kada se saznalo da je verio svoju devojku Adrianu Kadar. Ona je tada imala 18 godina, a razlika među njima je 15. Javnost na društvenim mrežama je preplavila njihove objave komentarima, najviše zbog toga što je Adriana Savina učenica.

 

Naime, on je predavao francuski u jednoj školi, ona je tada imala 14 godina, a on 29. Tada niko nije mogao da pretpostavi kako će oni otpočeti vezu i da će se to završiti brakom.

Dodatno su pokrenuli komentare kada su saopštili da je Adriana u drugom stanju i da nosi devojčicu. Zbog razlike u godinama i fotografije sa početka njihove veze, Tviter nije prestao da kritikuje.

 

- Preslatko, samo što se radujete trudnoći devojčice koja je grumovana, koja je ovde imala 14 godina a on 29, koja DANAS ima samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, znači ima jos 4 godine dok ne sazri, i ovo kako je skakao od radosti jer je devojčica bolje da ćutim - jedan je od komentara koji stoji uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

- Pa naše babe i mame su rađale u 15, 16, 17 godina. Šta im je falilo? Ne branim ovo dvoje ali njihova stvar. Ako su tako želeli - bio je jedan od komentara, međutim, usledili su i odgovori.

- Sve im je falilo, detinjstvo, normalni porođaji, uslovi, deca nisu da rađaju drugu decu.

 

Jedan od detalja koji je privukao dodatnu pažnju je i ime koje će nositi devojčica. Budući roditelji su se odlučili za ime Dorotea, po Savinoj sestri Teodori.

 

- Jer ona je isto što i ti "dar Božiji", samo malo drugačiji raspored slova - napisali su Adriana i Sara nakon što su otkrili kako će nazvati ćerku.

Adriana je po završetku škole postala influenserka i šminkerka, a ona i Sava zajedno obilaze egzotične destinacije. Ona je otkrila i kako je počela njihova ljubavna priča.

 

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je ona jednom prilikom.

Iako je Sava bio kratko u toj školi, a potom otputovao u Australiju, oni su ipak počeli da se dopisuju i produbili su svoj odnos zbog raznih životnih situacija kroz koje su prolazili.

 

- Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - naglasio je on.

Par je prošle godine organizovao raskošno venčanje uprkos svim komentarima i pokazali su da je njihova ljubav jača od svih prepreka.

 

 

makonda-tracker