nova devojka?

Ponovo ga osvojila glumica? Šuška se da je Momčilo Otašević posle razvoda u vezi s ovom koleginicom

1

Mlađa glumica i zajednička prijateljica glumca i njegove bivše supruge navodno je njegova nova ljubav, pišu hrvatski mediji

Momčilo Otašević sa suprugom
Momčilo Otašević sa suprugomfoto: Instagram, olicmom

Crnogorski glumac Momčilo Otašević razvodi se od hrvatske glumice Jelene Perčin posle pet godina braka, javili su nedavno hrvatski mediji.


Iako je glumica potvrdila da su u njenom privatnom životu nastupile promene i da se rastala od kolege, nijedno od njih dvoje nije otkrivalo pre više detalja. Mediji sada javljaju da je njihovom braku presudila nova Otaševićeva ljubav, za šta nema potvrde, pa je sve i dalje nivou tračeva.


Krajem 2022, hrvatski Story je pisao da se pojavila ingormacija da je Momčilo u emotivnoj vezi s glumicom Anom Uršuli Najev, njegovom koleginicom iz Splita koja je navodno bila njegova i suprugina zajednička prijateljica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)


Kako tvrdi izvor za pomenuti mediji, među njima su navodno sevnule varnice na snimanju humorističke serije "Kumovi", u kojoj Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo je šarmantni Janko.


Ipak, nema potvrde da je ova navodna romansa bila okidač za razvod.
Jelena Perčin nedavno je za hrvatsku "Gloriju" istakla da ne želi da kaaže, ali da ne bi delila detalje o razvodu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)


Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece – istakla je ona.

 

makonda-tracker