topi kalorije

Bolje od dijete: Ovo je tajna Jelisavete Orašanin uz pomoć koje je samo dva meseca nakon porođaja imala TELO BOGINJE

0

Lepa glumica je nakon dva porođaja u rekordnom roku vratila svoju izvajanu figuru, a sada znamo i kako joj je to uspelo.

 

Jelisaveta Orašanin
Jelisaveta Orašaninfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Jelisaveta Orašanin iz svoje ljubavi sa našim proslavljenim košarkašem Milošem Teodosićem ima dvoje dece - sina Bogdana i ćerku Petru.

 

Mnogi su ostali zatečeni kada su videli kojom brzinom je Jelisaveta vratila svoju staru liniju nakon porođaja, a sada nam je i otkrila svoju tajnu.

 

Zanosna glumica, kako kaže, nikad nije bila veliki fan dijeta, ali zato na drugi način vodi računa o svojoj formi i kilaži.

 

Dve stvari su ključne za njen izgled, a to su "reformer pilates" trening i specijalan način ishrane.

 

 

Što se tiče treninga, najvažnije stvar je da je on osmišljen tako da brzo topi kalorije.

 

 

- Moj trening podjednako opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije oblikuje. Ne volim dijete, one su krajnje sredstvo kom pribegavam zato što daju kratkoročne rezultate. Verujem da je dobro osmišljena ishrana bolja od svake dijete - otkrila je svojevremeno Orašaninova.

 

Glumica, kao što je rekla, uz trening nije praktikovala dijete, ali se zato uz pomoć nutricioniste pridržavala određenog metoda ishrane.

 

 

- Zahvaljujući nutricionistkinji, brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine - ipričala je Jelisaveta.

 

I naravno, tu je i jedno tajno oružje, koji takođe topi kilograme. I to jedno, veoma slatko "oružje".

 

 

- Naravno, i deca su moja teretana. Moji privatni treneri. Bukvalno, jer ne sedam. Svakako i to utiče na kilažu - pomalo iz šale, pomalo iz zbilje je rekla glumica.

 

 

 

makonda-tracker