PRESLATKI

Umesto uz Badnjak Aleksandar Radojičić ovako dočekuje Božić: Glumac u zagraljaju devojke, jedan gest otkriva sve o njima

0

Mladi glumac i njegova lepša polovina uživaju u prazničnom raspoloženju 

foto: Instagram / Aleksandar Radojičić
foto: Instagram / Aleksandar Radojičić

Nije tajna da naš popularni glumac Aleksandar Radojičić uživa u ljubavi sa mladom manekenkom Dunjom Radičević.

 

Njih dvoje su u emotivnoj vezi već duže od dve godine, a čini se da su zaljubljeni isto kao prvog dana. 

 

Ovih dana društvene mreže su preplavljene fotografijama iz domova poznatih ličnosti koji su obučeni u praznično ruho, ali se čini da mladi par ne mari mnogo za praznike, već uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

 

 

Jedan od njih lepa Dunja je zabeležila kamerom svog telegona i on je ubrzo završio na društvenim mrežama. Mlada manekenka je objavila fotografiju na kojoj razmenjuje nežnosti sa svojim dečkom, Aleksandrom Radojičićem.

 

Ona ga je jako stisla i poljubila tako da je svima jasno dala do znanja koliko ga voli.

 

Sudeći prema njoj reklo bi se da je pred njima još jedna lepa godina ispunjena ljubavlju, razumevanjem, a možda i nečim većim i još lepšim. 

 

Aleksandar Radojičić i Dunja Radičević
Aleksandar Radojičić i Dunja Radičević foto: Instagram / Aleksandar Radojičić

 

Aleksandar je široj javnosti poznat po svojim ulogama u televizijskim serijama i filmovima "Montevideo, Bog te video", u kojem je glumio jednog od saigrača reprezentacije zvanog Balerina, lik Marka Ivanovića u seriji "Žigosani u reketu" i Fadila u seriji "Balkanska međa". Od 2021. godine je član Beogradskog dramskog pozorišta, dok je pre toga poznati glumac bio član pozorišta Boško Buha.

 

 

Da podsetimo, glumac iz veze sa bivšom partnerkom Jelenom Melezović ima ćerku Aju. Oni su se rastali davne 2014. godine nakon što su dugo bili u vanbračnoj zajednici. Starateljstvo nad detetom dobila je Jelena, a glumac ćerkicu redovno viđa. 

 

Takođe, Aleksandar je poznat i kao veliki humanitarac, koji se trudi da pomogne kada god i koliko god može.

 

 

makonda-tracker