ljubav koja traje godinama

Posvetio joj je pesmu pre nego što su se upoznali: Najlepšoj ljubavnoj priči na estradi je početak bio kao u bajci

0

"Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala".  

foto: baneopacic/Instagram/printscreen
foto: baneopacic/Instagram/printscreen

Jedan od naših najpoznatijih kompozitora Bane Opačić već godinama uživa u braku sa suprugom Marinom, a njihova ljubavna priča je počela na jedan nesvakidašnji način.

 

On je na jednom nastupu primetio lepu devojku o kojoj je posle svakodnevno razmišljao, pa je rešio da joj posveti pesmu, a zanimljivo je da je zamislio kako ona zove Nina i tako nazvao pesmu.

 

- Ime sam joj izmislio i zapisao ga u pesmu, presadio joj svoj karakter, stvari koje kod sebe volim i obrisao gomilu mana koje imam. Oči i pogled sam joj pozajmio da je lakše prepoznam, a telo joj bezobrazno zamislio savršeno. Sve sam to napravio i samo čekao da je zaslužim… I nije mi došla takva – došla je puno bolja - napisao je on jednom prilikom na Fejsbuku.

Nekoliko godina kasnije devojka kojoj je posvetio pesmu i Bane razmenili su poglede u Budvi, ali ne i reči. Ipak, nešto kasnije njih dvoje su se usled tragičnih okolnosti i upoznali.

- Godinama sam od prijatelja Darka Radovanovića, koji, nažalost, više nije sa nama, slušala ‘Bane je isto to rekao’. Kada nas je Darko napustio, htela sam da upoznam čoveka o kome sam toliko znala, da zajedno oživimo uspomenu na Darka. Kad smo se prvi put sreli, zagrlili smo se kao stari prijatelji. I to je bio on. Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala - rekla je Marina.

Ubrzo nakon toga su otpočeli vezu koju su krunisali brakom 2013. godine. U čast pesmi, Marina je na Instagramu upisana kao njegova Nina.

 

 

makonda-tracker