imaju dvoje dece

Njenom licu ste se divili milion puta: Nedeljko Bajić Baja i ova lepotica su se u tajnosti i venčali i razveli

0

Ko je žena Nedeljka Bajića Baje, pitaju se mnogi, a pevač se trudi da svoju privatnost sačuva od medija. Ipak, ne može sve da se sakrije...

Pevač Nedeljko Bajić Baja iza sebe ima brak s manekenkom
Pevač Nedeljko Bajić Baja iza sebe ima brak s manekenkomfoto: Damir Dervišagić

Iako spada u najpopularnije i najslušanije izvođače narodne muzike, pevač Nedeljko Bajić Baja jedna je od poznatih ličnosti na našoj sceni koja uspeva da zadrži svoj život daleko od očiju javnosti.


Pevač veoma retko daje intervjue, a ni tada ne govori mnogo o svom privatnom životu, pa tako dugo nisu bile poznate pojedinosti o njegovoj intimi.


Međutim, 2013. godine, domaći mediji pisali su da je Nedeljko Bajić Baja uplovio u vezu s 19 godina mlađom manekenkom Ivanom, koja se pojavila u njegovom spotu za pesmu "Mokra do kože". Kako se tada spekulisalo, tokom snimanja spota između njih se pojavila hemija, te je usledila ljubavna veza, a potom i brak.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Baja je, prema pisanju medija, s Ivanom dobio dvoje dece, sina Marka i ćerku Milicu. On je potvrdio ovu glasinu u jednom intervjuu.


Porodicu nisam krio, samo je nisam eksponirao. Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu - Milicu. Znate, mnogo toga je do sad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima – rekao je pevač.

 


On je istakao da oni koji cene njegov rad znaju sve što je potrebno.


– Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se sa pojedincima svađao – izjavio je Baja.


Ipak, čini se da ovoj ljubavi nije bilo suđeno, pa su 2021. mediji pisali da se Baja u tajnosti razveo, kao što se godinama ranije daleko od pompe i javnosti i venčao.

 

–  Baja o privatnom životu ne priča ni sa bliskim prijateljima, takav je čovek. Malo njih je znalo za njegovu vezu s Ivanom sve dok se nisu venčali, pa je tako i sada kad su se razveli. Tek pre nekoliko dana sam čuo da nisu zajedno još od prošle godine – rekao je za medije izvor blizak pevaču.

 

Ivana u Bajinom spotu
Ivana u Bajinom spotufoto: Instagram

– Ne znam kako je uspeo toliko dugo to da sakrije. Meni je delovalo da njegov brak s Ivanom funkcioniše odlično, ali izgleda da nije bilo tako. Imaju dvoje dece, sina od šest godina i ćerku od četiri. Oni će živeti s majkom, ali će Baja moći da ih viđa i provodi vreme s njima kad god poželi, tako su se on i Ivana dogovorili – objasnio izvor.

 

 

makonda-tracker