za snajku i sina

Mama Luke Jovića Sofiji poslala specijalan poklon: Ovo ima svaka domaćica u kući, a vredi više od svih para na svetu

0

Kad svekvra odnosno mama pošalje ovakav poklon, to ne može da vas ne oduševi.  

Luka Jović i Sofija Milošević uživaju već par godina u svojoj ljubavi, a kao kruna iste dobili su i dvoje mališana – Alekseja i Teodora. Iako Luka i Sofija žive svoj san, kao i kod svih parova, medijima je uvek bilo zanimljivo da istraže kakvi su odnosi u njihovoj familiji.

 

 

Tako su se i mnogi pitali kako je Lukina mama prihvatila Sofiju kao novu snajku. A za sve koji su bili u bilo kakvoj dilemi posle čitanja pojedinih negativnih vesti u medijima, Svetlana je rešila da otvori dušu i kaže šta misli o Sofijinoj i Lukinoj vezi.

 

 

Sofija Milošević, Luka Jović
foto: Instagram

 

- Ljudi svašta komentarišu, prosto su takvi. Naravno da meni smeta, niko ne voli kada neko kritikuje njegovo dete. Svaki mlad čovek ima pravo na svoj privatan život, da sebi bira partnera kojeg on želi. Ne vidim potrebu drugih da komentarišu, ja sam sebi birala šta sam želela to i on isto radi i svako posle živi sa tim. On je tu da sebi odabere ko mu u tom momentu odgovara, a ja kao majka ću prihvatiti svakoga koga god da on izabere jer to je njegov izbor. Njega volim i voleću svakoga ko je sa njim. Šta će se dalje događati sa tom vezom niko od nas ne može da zna – rekla je Lukina mama nedavno na tu temu.

 

 

Svetlana Jović, Mama Luke Jovića, Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Youtube Printscreen

 

A kao svaka prava mama i svekrva, Svetlana često zna da iznenadi Luku i Sofiju nekim poklonima. Ali poklonima koji se ne mogu kupiti, jer su oni za mnoge neprocenjivi. Iz mamine kuhinje, odnosno iz maminog špajza. Ovoga puta Lukina mama je srećnom paru posala hranu koju je sama spremala, odnosno kisele krastavčiće i paprike belolučanke u teglama.

 

Svetlana Jović, Mama Luke Jovića, Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Instagram

 

Ovakve stvari domaće radinosti ne možete da kupite u prodavnicama,  mnogo su zdravije nego kupovne i imaju neku posebnu vrednost i ukus kad znate ko ih je spremio. Sofija se oduševila ovim poklonom i na lep način se na Instagramu zahvalila Svetlani, a po komentaru ne sumnjamo da su ove poslastice bile preukusne, kao i da su snajka i svekrva u odličnim odnosima. 

 

Sofija Milošević, Luka Jović, trening
foto: Instagram Printscreen

 

- Njami, njami! Kada svekvra pošalje – napisala je Sofija, nakon čega su verujemo Luka i ona jako brzo ispraznili ove teglice.

 

 

makonda-tracker