srećna je i ispunjena

Mlađi je od nje 15 godina, upoznali su se na NEOBIČNOM MESTU: Mina Kostić blista uz svog NOVOG DEČKA (FOTO)

0

Pevačica Mina Kostić često je otvoreno govorila o svom privatnom životu, a sada je sa javnošću podelila lepe vesti 

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Mina Kostić dugi niz godina nije želela da svoje emotivne partnere predstavlja javnosti. Nakon što se razvela od kolege Igora X u javnosti nikada nije pričala više o emotivnim partnerima.

 

Ipak, nakon mnogo godina odlučila je da svoju sreću podeli sa svima. Ona je sada sigurna da ima pravu ljubav kraj sebe, pa je zbog toga to i obelodanila na društvenim mrežama.

 

 

Naime, prema pisanjima medija, Mina je našla dečka koji je 15 godina mlađi od nje.

 

Ona je na Instagramu objavila fotografije sa izvesnim Nikolom, a sudeći prema njihovim osmesima veoma im je lepo zajedno. Kako je pevačica priznala, sve se dogodilo sasvim spontano, a spojila ih je ljubav prema životinjama.

 

- Desilo se slučajno. Ništa ne forsiram, šta bude biće, sve je u Božjim rukama - rekla je pevačica koja je otkrila da su se upoznali u šumi.

 

Mina Kostić sa dečkom
Mina Kostić sa dečkomfoto: Instagram Printscreen

 

- Sasvim slučajno smo se upoznali u Šumicama kad smo šetali kuce. On se javio, mazio kuce, slikali smo se. Rekao mi da me njegova sestra voli i onda mi je pisao. I tek posle dve nedelje sam mu odgovorila. Onda sam mu rekla kada tačno šetam kučiće. Šetali smo onako često - kazala je Mina, pa otkrila čime ju je osvojio:

 

- On je pravi lav, mlad, dobar, pažljiv... Trenira, veruje u Boga, ide u crkvu, sve je onako kako sam ja želela - opisala je svog mlađeg dečka.

 

Mina Kostić
foto: Instagram Printscreen

 

Iako danas vladaju predrastude da žene ne treba da imaju mlađe muškarce, Minu Kostić te priče uopšte ne zanimaju.

 

- Ja sam imala starije pa šta imam od toga. Ma ne zanima me, bitno je kako se ja osećam. Ja sam kao Bjonse - rekla je Mina za „Grand News“.

 

 

 

makonda-tracker