ODUVEK JE BILA BORAC

Sa samo 16 godina je počela da peva, gazila je TRNJE: Pevačica je patila zbog ljubavi, a sada joj je ON najveća podrška!

0

Godinama je živela u ubeđenju da nikada neće postati majka

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Jasmina Mina Kositć nije imala lak život. Još kao devojčica, sa samo 16 godina je počela da se bavi pevanjem.

 

Prva mesta na kojima je nastupala bile su beogradske kafane i restorani. Popularnost je stekla pesmom "Stariji čovek2 i "Grudi od betona", a ubrzo nakon toga joj je Džej Ramadanovski ponudio da snime zajedno duet "Slavija".

 

 

Nakon te pesme Mina je postala jedna od natraženijih pevačica na našim prostorima.

 

Mina je bila u braku sa Igorom Kostićem, poznatijim kao Igor X i iz njega imaju zajedničku ćerku Anastasiju. Ova naša popularna pevačica često je govorila o svom životu iskreno i bez ustezanja. Tako je bilo i kada je njen odnos sa sada bivšim mužem u pitanju.

 

 

- Njemu sam rekla da ne mogu da rodim, jer su mi rekli da sam jalova. A onda se desilo čudo. Svakog dana sam se molila Bogu ujutru i uveče i eto, rodila se devojčica. Dete nam raste, u kontaktu smo i najbitnije je da ona ima ljubav sa obe strane. Shvatila sam kako treba da radim i tako se i ponašam - objasnila je Mina.

 

Pevačica je takođe otkrila da ju je ljubav mnogo koštala.

 

- Volela bih da mi se desi prava ljubav, ali me je ona, nažalost, skupo koštala. I to mnogo. Maltene svaka, ali ja sam svima njima oprostila. I finansijski i emotivno - zaključila je Mina.

 

Ipak, ona je nakon svega shavatila da je za nju, pored deteta, najvažnija ljubav prema Bogu.

 

Mina Kostić
Mina Kostićfoto: Damir Dervišagić

 

Nedavno se pevačica osvrnula i na svoju ćerkicu i tom prilikom je rekla da  njena naslednica Anastasija nije zahtevna, te da ju je vaspitala da u svemu ima meru, iako se ona trudi da joj priušti sve što je u njenoj moći.

 

- Volim da joj ugađam, i kupim sve što želi, ali ona uvek prvo pita ''Mama, jel možeš da mi kupiš, jel imaš para?''. Vrlo je svesno dete "- ispričala je pevačica.

 

Anastasija se interesuje za glumu, ali Mina kaže da bi ona više volela da joj se ćerka bavi pevanjem.

 

 

makonda-tracker