otkrivamo

Dugo čuvana tajna isplivala u javnost: Žika Jakšić postao svekar — oženio se sin Andrija

0

Sin poznatog pruducentna i urednika emisije "Nikad nije kasno" je još 27. juna 2020. godine zaprosio svoju izabranicu, ali su taj detalj su uspeli da sakriju od javnosti. On je svoju partnerku zaprosio posle 2 godine zabavljanja

foto: DRAGAN KADIĆ
foto: DRAGAN KADIĆ

Da je Žika Jakšić već neko vreme svekar, svedoči saznanje medija, da se njegov sin Andrija oženio 6. maja ove godine, međutim, tu informaciju su uspeli da sakriju od javnosi. Venčanje je održano u strogoj tajnosti, prenosi Blic. 

 

 

Žika, kako mediji pišu, osim što krije svoju privatnost, on uspešno krije i privatnost svog sina. Iz tog razloga niko nije uspeo da dođe do ove informacije. 

 

Podsetimo da kada su se Žika i njegova supruga rastali, njegov sin je odrastao sa njom u Študgartu. On često ističe koliko je ponosan na to kako ga je ona odgajila:

 

Iako nismo živeli zajedno, uvek sam bio tu da pomognem, na sve moguće načine, ali Andrijinoj majci odajem veliko priznanje, jer je imala neuporedivo veći uticaj. Ona je uspela da se izbori i sa njegovim odrastanjem i sa pubertetom. Večno ću joj biti zahvalan - rekao je Žika jedno prilikom.

 

 

makonda-tracker