godine prolaze, oni sve srećniji

NJEGOVI SITNI GESTOVI ISTOPILI BI I NAJTVRĐE SRCE: Evo kako su se upoznali i zaljubili Ana i Bastijan Švajnštajger

0

Sećate li se kada je, već u prvim mesecim ljubavi, nemački fudbaler nastupao u kopačkama na kojima su bile izvezene srpska zastava i reč "dušo"?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ana Ivanović, srpska teniserka koja je osvojila brojne titule u svojoj karijeri i više puta proglašena najlepšom sportiskinjom sveta, 12. jula 2016. godine je postala supruga uspešnog nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

 

Poznati par slavi četvrtu godišnjicu braka, jer su 12. jula 2016. u Veneciji sklopili građanski, a onda sutradan u ovom romantičnom gradu i crkveni brak. Od tada pa sve do danas njihovoj ljubavi se divi ceo svet. Kao kruna njihove ljubavi su dvojica sinova Leon i Luka, a njihova ljubav počela je iznenada.

 

 

Vezu srpske teniserke Ane Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera nemački mediji su otkrili početkom septembra 2014. godine, a tajnu o njihovoj romansi je odao trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

 

Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke! — rekao je tada Pešić.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Vest je odjeknula kao bomba i od tog trenutka svi su želeli da znaju sve detalje njihove veze.

 

Ipak, na početku nije bilo lako. Nemci se nisu mirili što Bastijan nije sa, sada već njegovom bivšom Sarom Brander, dok je Aninim fanovima iz Srbije trebalo vremena da ga prihvate kao srpskog zeta.

 


Bastijan je vrlo brzo na sve načine počeo da pokazuje svoju ljubav prema Ani.

 

Prvo je na kopačkama ispisao njeno ime, datum početka veze s njom (5. 9. 2014) i „dušo“, reč kojom se obraća svojoj devojci, iznad srpske zastave.

 

foto: Profimedia

Švajni je počeo da prati Anu širom sveta, dok joj je iz publike pružao podršku i navijao iz sveg srca s tribina.

ž

makonda-tracker