na samom početku ljubavi

"U moru starleta i pevačica, čula sam i za nju": Nina Radulović osvojila je poznatog lepotana, ali ne i njegovu majku

5

Nakon što se razvela od glumca Branislava Lečića, mnogi su se pitali koga ljubi lepa voditeljka...

foto: Instagram/nina_radulovic_official
foto: Instagram/nina_radulovic_official

Nina Radulović je od 2010. do 2017. godine bila u braku s glumcem Branislavom Lečićem, a nakon što se rastala od 31 godinu starijeg glumca mnogi su se pitali kome će poći za rukom da osvoji njeno srce.


Budući da voditeljka važi za jednu od najlepših žena naše javne scene, nesumnjivo je imala mnogo udvarača, a prvi njen momak za kog je javnost saznala nakon razvoda od Lečića bio je teniser Filip Krajinović.

 

Filip Krajinović
foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Iako su se dugo trudili da sakriju svoju privatnost od medija, Filip je jednom prilikom napravio izuzetak i priznao koliko mu je značila Ninina podrška dok je gradio karijeru.

 

Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala. Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nije za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči – ispričao je teniser u intervjuu za magazin Gloria.

 

Filip Krajinović, Nina Radulović
foto: Instagram

Dok je još njihova ljubav bila u punom jeku, mediji su svakodnevno pisali o poznatom paru, a u jednom trenutku su čak kontaktirali i s Verom, majkom Filipa Krajinovića, kako bi je pitali šta misli o novoj devojci svog sina. Kako je ona istakla, nije upućena u sinovljev ljubavni život.

 

Verujte mi da ja ne znam ni ko je ta Nina Lečić. U moru starleta, pevačica, igračica i glumica, čula sam i za nju, ali zaista ne znam ko je ta i čime se bavi. Sa sinom ne razgovaram o njegovom ljubavnom životu. Znate kako, danas je jedna, sutra druga. On je mlad i nije za ženidbu, tako da me baš briga sa kojom se zabavlja. Nas dvoje pričamo o njegovom zdravlju i treninzima, a o njegovoj intimi ne – istakla je ona tada.

 

1 / 5 Foto: Instagram/nina_radulovic_official


Ljubav Nine Radulović i Filipa Krajinovića trajala je oko godinu dana, a svi su bili iznenađeni kada se pročulo da više nisu u vezi. Kako je teniser objasnio, među njima nema zle krvi nakon rastanka i sve je proteklo mirno, pa će jedno u drugom uvek imati prijatelja.


Ostali smo u dobrim odnosima. Ninu veoma poštujem, rado se sećam naših trenutaka. Mnogo sam naučio u toj vezi, verujem da je i ona. Nije nam razlika u godinama predstavljala problem, različiti prioriteti i životni ritmovi su nas razdvojili. Uvek ću je podržavati, šta god bude trebalo, biću tu za nju – rekao je teniser posle raskida.


Budući da Nina ne govori za medije o javnom životu i uspešno izbegava paparace, nije poznato da li je ponovo bila zaljubljena nakon rastanka od Filipa, dok je on bio u trogodišnjoj vezi s lepoticom Anđelom Novčić.

 

 

makonda-tracker