on nije brinuo

MNOGI SU SE UPLAŠILI KADA SU VIDELI SNIMAK: Suprug Žizel Bundšen sa ćerkicom SKAKAO sa stene u VODU, pa naišao na oprečne komentare!

0

Smatrao je da je devojčica u sigurnim rukama!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tom Brejdi, suprug poznate manekenke Žizel Bundšen je šokirao korisnike društvenih mreža tako što je objavio snimak na kojem sa ćerkom skače sa visoke stene.

 

Brejdi i Žizel sa decom su otputovali na odmor na Kostariku, a na snimku koji je Brejdi objavio na Instagramu on uzima devojčicu za ruku i skače u vodu.

Mala Vivijen je uplašena i ne prati tatu, pa je on povlači za sobom kako bi zajedno skočili u vodu, ali u toku skoka joj je iskliznula ruka.

 

 

Srećom, sve je prošlo bez incidenta.

 

"Ako Vivi jednog dana bude želela da postane olimpijski šampion, to sigurno neće biti u sinhronizovanom skoku. Ali tata će joj uvek dati čistu desetku", napisao je Brejdi.

 

"Pažljivo, molim te", "Ovo nije baš najsjajnija stvar", "Šta je Žizel rekla?", "Upravo sam doživela srčani udar", "Život je jedan, a deca su jednom mlada", "Za 4 do 6 nedelja biće joj povređena ruka", samo su neki od komentara.

 

Žizel i Brejdi su proslavili ove godine 10 godina braka i imaju dvoje dece sina Bendžamina Reina i ćerkicu Vivijan Lejk, a važe za najzaljubljeniji par u svetskom šou-biznisu.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker