ne krije svoj stav

Nikad neće tako pozirati za medije: Ovo je JEDINA fotografija Dragane Mirković u kupaćem za 34 godine karijere

2

Malo je poznato da folk zvezda Dragana Mirković nije među onima čije ćete fotografije s plaže videti u medijima

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

S lepim vremenom stižu nam fotografije s mora i bazena, pa mnoge poznate zvezde ponosno poziraju u kupaćim kostimima i ističu svoje vitke figure.


Međutim, među njima, iako ponekad da podeli na Instagramu fotografiju s letovanja, nikada nije folk zvezda Dragana Mirković. Jedina prilika u kojoj smo pevačicu videli kako uživa u letnjoj zabavi u nešto oskudnijoj odeći bila je njeno druženje sa delfinima, kada smo videli tek delić njenog jednodelnog kostima.

 

Dragana Mirković
foto: Instagram

Kako je Dragana istakla, imala je više poziva da pozira u kupaćem za medije, što je uvek odbijala.


Postojim 34 godine na estradi i nikada niko nije imao moju sliku u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se slikam, ja sam to uvek odbijala. Ja nisam manekenka i kao pevač smatram da ne treba da se slikam u kupaćem kostimu. Meni je to bilo neprijatno, iskreno — objasnila je pevačica u emisiji Ekskluzivno.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić


Dragana je, inače, na sceni od svoje šesnaeste godine, kada je 1984. objavila svoj prvi album "Imam dečka nemirnog", koji je potom prodat u čak 160.000 primeraka. Pevačica je objavila ukupno 21 album i zabeležila mnogo uspešnih turneja širom sveta.


Poznato je da je Dragana Mirković i izuzetno imućna žena, ali ona preferira da se ne razmeće i ne hvali previše svojim uspesima, već nastavlja da ih niže.

 

 

makonda-tracker