jedva čekamo!

DOBILA JE VIŠE NEGO ZANIMLJIVU ULOGU! Naša Branka Katić u nastavku holivudskog fima koji je oduševio milione

0

Srpska glumica odigrala je veoma izazovnu i interesantnu rolu u trećem delu franšize Kingsman, i to rame uz rame s nekim od najvećih imena u Britaniji

foto: Promo
foto: Promo

"Mi smo prva nezavisna obaveštajna agencija. Prefinjeni, ali brutalni. Civilizovani, ali nemilosrdni" - ovim rečima u najnovijem trejleru za film The King's Man: Početak glas glavnog glumca Rejfa Fajnsa nagoveštava napet nastavak voljene franšize Kingsman, čiji je bioskopski početak predviđen za 17. septembra!

Najnoviji trejler za film prikazuje celu glumačku ekipu koju čine: Rejf Fajns, Džema Arterton, Haris Dikinson, kao i kadar sa našom glumicom Brankom Katić, kojoj je pripala uloga Aleksandre Nikolajevne, poslednje ruske carice.

Nastala na osnovu adaptacije stripa, špijunska akciona avantura 20th Century Studios-a snimljena pod rediteljskom palicom Metjua Vona u svom trećem filmu dublje istražuje mit o nastanku čuvene tajne špijunske družine. Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namerama i plemenitim ljudima. Pitanje je - da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili pak iz oholosti.

Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek moraće da se utrkuje s vremenom, kako bi ih zaustavio.

 

1 / 7 Foto: Promo

 

 

 

makonda-tracker