učimo od najboljih

Lepše ne može! Klaudija Šifer je OPSEDNUTA maksi-haljinama i zna najbolje načine da ih kombinuje

0

Slavna manekenka proteklih meseci nosi gotovo isključivo dugačke haljine, a svaki put izgleda drugačije, zabavnije i savršeno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel Klaudija Šifer, jedna od žena koje su svojom lepotom obeležile devedesete, ostala je primer lepotice koja ne pravi modne greške.


Klaudija je uvek odevena u skladu s prilikom i izgleda sjajno, a njenim garderoberom dominira svačiji omiljeni letnji klasik – maksi-haljina!

 

Bez obzira na to da li šeta nemačom prirodom, opušta li se na odmoru u Grčkoj ili je na romantičnoj večeri u Parizu, slavna manekenka ima dugačku haljinu koja je idealna za taj trenutak i prava je modna inspiracija.

 


Osim što Klaudija ima maksi-haljinu za svaku priliku, ona uspešno kombinuje ove komade. Nekad ih nosi s ravnim "rimljankama", nekad s visokim potpeticama, a u momentima kada se opušta pozira i sasvim bosa.

 

 

U svakom slučaju, ona je ovog leta dokazala da je lepršava dugačka haljina odevni predmet bez kog je letnji garderober nezamisliv!

 


Najčešće je proteklih sedmica pozirala noseći veliku slamnatu torbu, još jedan komad koji je apsolutni must have tokom leta, a njene kombinacije sa maksi-haljinama obično prati i puštena kosa, uz prirodno izdanje bez šminke.

 

 

 

makonda-tracker