dobro je znate

Vojaž u vezi sa ćerkom našeg poznatog pevača: Zagrljeni šetali, a onda se u javnosti prepustili strastima

0

Ljubav ne bira ni vreme ni mesto, a Vojaž i njegova nova izabranica se nisu skrivali od očiju javnosti

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularni pevač Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž uslikan je sa novom devojkom. Njih dvoje su šetali popularnim zemunskim kejom, nakon čega su večerali u jednom restoranu.

 

Zaljubljeni par je nastavio da u prelepoj večeri uživa na obali Dunava, gde su pali i prvi poljupci.

 

 

Na osnovu fotografija koje su osvanule u javnosti moglo se zaključiti da je njegova nova devojka ćerka našeg popularnog pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović

 

Kako prenose domaći mediji, Mihajlo i Đina su sve vreme navodno bili izuzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci.

 

 

- Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom - kaže izvor za Kurir.

 

Sudeći prema fotografijama oni su ipak u vezi, a nedavno su oboje demantovali natpise u medijima koji su upućivali upravo na to. 

 

- Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat - naglasila je tada Đina, koja je donedavno bila u vezi s mladim fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

 

 

makonda-tracker