(foto)

Više se NE KRIJU: O najnovijoj fotografiji Jugoslava Karića i popularne lepotice BRUJI region

8

Izgleda da Jugoslav Karić više ne želi da krije koliko je zaljubljen u svoju lepu partnerku, pa je isplivala njihova zajednička fotografija, a šuška se da uskoro putuju i na Bali zajedno!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon kraha braka sa Elenom Karaman, pisalo se i pričalo o ljubavnom životu Jugoslava Karića. Najpre je uslikan u društvu Milice Todorović, zbog čega se nagađalo da su njih dvoje uplovili u ljubavnu vezu, ali pevačica je oštro demantovala da se između njih dešava išta više od bliskog prijateljstva.

 

Jugoslav se bavi nekretninama i pokazivao mi je neke stanove na Senjaku, i nakon toga me odvezao kući. Tu nema ništa, mi smo prijatelji. Čovek ni kafu da popije s nekim ne može, a da ne bude u vezi... Mi se samo družimo i to je sve — rekla je tada Milica za "Blic".

 

Međutim, ubrzo potom su isplivale informacije da je srce biznismena osvojila hrvatska misica Barbara Ljiljak. 

 

Karić je pre nekoliko meseci objavio fotografiju na kojoj je ona pozirala okrenuta leđima, pa joj se ne vidi lice. Par se na fotografiji drži za ruke u prirodi, a Jugoslav gleda svoju partnerku nasmejano i zaljubljeno.

 

Iako je tada probao da sakrije njen identitet, više ne taje svoju ljubav. Kako piše Kurir, nedavno ih je odao Karićev brat Simon de Karić, koji je na Instagramu manekenku oslovio sa "snajkice", a sada je i ona na društvenim mrežama podelila zajedničku fotografiju.

 

1 / 11 Foto: Instagram Printscreen

 

Kako je Jugoslav Karić prošle nedelje napisao da uskoro putuje na Bali, a potom i misica potvrdila da putuje na istu lokaciju, nema sumnje da će uživati zajedno na ovoj egzotičnoj destinaciji.

 

Dokaz da im je jako lepo zajedno jeste i to što zbog njega često dolazi u Beograd, a, kako pišu mediji, Karić se potrudio da joj ulepša rođendan tako što je dobila "porše" od 100.000 evra.

 

 

makonda-tracker