lepe vesti

Još jedan zgodni glumac stao na ludi kamen: Zvezde filma Montevideo, Bog te video zaista imaju sreće u ljubavi! (FOTO, VIDEO)

0
Bojan Krivokapić, koji važi za jednog od naših najmuževnijih mladih glumaca, na veliku žalost devojaka, više nije dostupan...
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Glumac kojeg smo upamtili kao Momčila Đokića Gusara u filmu "Montevideo, Bog te video!" oženio se minulog vikenda, a među zvanicama na njegovom venčanju našao se veliki broj poznatih ličnosti.

 

Nakon što su posle filma koji ih je proslavio udale Bojanove koleginice Tamara Dragičević, Danina JeftićNina Janković, došao je red i na momke, a sezonu venčanja muškog dela postavke "Montevidea" otvorio je Krivokapić.

 

Viktor Savić: Montevideo mi je otvorio mnoga vrata

 

Bojan se nije oglašavao povodom navoda o venčanju i o svojoj izabranici u medijima, ali su njegovi prijatelji, presrećni zbog ovako važnog trenutka u njegovom životu, na društvenim mrežama preneli srećnu vest i delove atmosfere.

 

Među gostima su, između ostalih, bili voditelji Stefan i Danijela Buzurović i glumica Vanja Milačić, koji su definitivno bili među najveselijima na ovoj proslavi.

 

A photo posted by stefan Buzurovic (@mr.buzzzz) on

 

Stefan je na Instagramu objavio nekoliko simpatičnih fotografija nastalih tokom svadbe, a najzanimljiviji je snimak u kojem Bojan ponosno pokazuje svoju burmu.

 

makonda-tracker