da li ga se sećate?

Ludo je voleo poznatu pevačicu, verio je, a sve se završilo SKANDALOM: Ko je dečko Milice Dabović?

0

Proslavljena košarkašica je uvek otvoreno pričala o svom životu, pa je sad rešila da otkrije da je ponovo zaljubljena i srećna.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Milica Dabović je jedna je od prvih poznatih ličnosti koje su smelo pričale o nasilju koje su doživele, i u porodici i od strane emotivnog partnera, a više puta je pričala o tome kakvu borbu prolazi jedna samohrana majka.

 

Sada je odjeknula vest da košarkašica ponovo uživa u ljubavi, a izvor blizak njoj je istakao da se par upoznao preko zajedničkih prijatelja.

 

Poznato je i ime dečka sa kojim je Dabovićeva otpočela vezu, u pitanju je ugostitelj iz Švajcarske, Vanja Ćorić, domaćoj javnosti poznat po vezi sa Slađom Delibašić.

- Njih dvoje se poznaju godinama i bili su veoma dobri prijatelji. Ljubav se dogodila spontano. Oboje su se ludo zaljubili i rešili da svoju vezu drže daleko od očiju znatiželjnika - rekao je tada izvor za "Kurir".

 

Nakon samo šest meseci veze, Vanja je zaprosio Slađu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja (@vanja_ch_zh)

- To se desilo 3. avgusta, na taj datum smo se upoznali, pa ga obeležavamo. Bili smo na večeri i to je zaista bio lep prizor. Nekoliko prijatelja je bilo sa nama, kao i moje ćerke. Vanja je ustao i rekao: 'Ja ovu ženu mnogo volim. Da li želiš da provedeš ostatak svog života sa mnom?’ Bila sam iznenađena, kao i svi oko mene. Ćerke su pre mene rekle ‘Mama, ajde bre’, a ja sam odgovorila: ‘Što da ne, ako budeš dobar'. Malo sam se i šalila, a Vanja je izvadio prsten i stavio mi ga na ruku, a ja sam zaplakala. Bilo je drugačije od svega što mi se desilo, i tužno i lepo u isto vreme. Nas dvoje volimo iste stvari, istu muziku. Prvo smo se družili i on je sve sa mnom proživljavao, bilo je tu i saveta i suza i lepih trenutaka. A onda smo iz tog druženja shvatili sa smo jedno za drugo. Jednom u životu se desi da nađeš osobu koja ti u svemu odgovara. On je naišao u pravom trenutku - ispričala je svojevremeno Delibašić.

 

Ova veza se ipak završila skandalomk, iako na početku ništa nije ukazivalo na to. Naime, nakon raskida sa Slađom, u javnost su isplivale fotografije na kojima je Ćorić nag, a posle se pojavio i snimak u kom je on snimao sebe.

 

 

makonda-tracker