nerazdvojni

On izaziva oprečne reakcije, ali njoj se svi DIVE: Ova vatrena crnka je nova devojka Nika Kirjosa

2

Australijski teniser koji je dugo bio omražen od strane srpske publike nedavno je promenio mišljenje naših ljubitelja sporta jer je stao u Noletovu odbranu. Na njegovom Instagramu je bilo burno proteklih nedelja jer je, pored komentarisanja Đokovićevog slučaja, odlučio i da pokaže svetu novu devojku.

foto: William WEST / AFP / Profimedia
foto: William WEST / AFP / Profimedia

Teniska zvezda Nikolas Kirjos (26), poznatiji po nadimku Nik, ovog meseca je i sam bio na meti kritika australijske javnosti, jer je sve vreme podržavao svog "arhineprijatelja" Novaka Đokovića. Sportista koji je godinama kritikovao najboljeg tenisera u istoriji stao je u njegovu odbranu kada je Srbin priveden u imigracioni pritvor pred Australijan open, što se nije dopalo australijskoj publici, a on se držao svog mišljenja i nastavio je da priča otvoreno o svom verovanju da je Novaku naneta nepravda.

 

On je i dalje u žiži tamošnjih medija jer je Australijan open započeo uspešno, ali i zbog toga što je nedavno saopštio da je srećno zaljubljen i što mu podršku pruža lepotica kakva se retko viđa!


Naime, 2. januara na Instagramu blogerke Kostin Haci (21) osvanula je fotografija na kojoj su Kirjos i ona, uz opis:


Nije loš način da se započne 2022.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costeen (@costeenhatzi)


Par je potom nastavio da deli zajedničke fotografije, pa ih često vidimo kako uživaju zajedno, grle se, ljube, razmenjuju nežnosti, a mediji su pisali i da je Hacijeva, iako su kratko zajedno, bila u izolaciji s Kirjosom kada se on zarazio virusom korona pre Australijan opena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costeen (@costeenhatzi)


Kostin Haci je ne preterano poznata blogerka iz Sidneja, koja ima i svoju prodavnicu predmeta za kućnu dekoraciju Casa Amor interiors, koju često reklamira na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costeen (@costeenhatzi)

 

Kako pišu britanski portali, broj njenih pratilaca je od dana kada su Kirjos i ona saopštili da su zajedno porastao za više od 18.000, a trenutno ih ima nešto više od 25.000.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

 

Često deli fotografije s plaže, a obožava modu, pa je neretko viđamo kako nosi torbe prestižnih bredndova, među kojima joj je omiljen Louis Vuitton.

 

 

makonda-tracker