icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Bila je njegova LJUBAV i PODRŠKA duže od 20 godina: Ko je žena koja je do ZADNJEG DANA bila uz Džeja Ramadanovskog?

Podeli:

Njegova iznenadna smrt rastužila je mnoge prijatelje, porodicu, ali i druge ljude koji su uz njegove pesme voleli, patili, ostavljali, bili ostavljeni

foto: glossy
foto: glossy

Poznati pevač Džej Ramadanovski bio je jedan od legendi prave narodne muzike u Srbiji. On je pre oko godinu i po dana preminuo iznenada u svojoj 56. godini.

 

Od tada su se o njemu mogle pročitati brojne priče, a jedna je posebno bila interesantna javnosti.

 

Uoči smrti Džejeva ćerka Marija je objavila na Instagramu umrlicu, na kojoj su pisala imena ožalošćene porodice, ali je stajalo još jedno, za koje su se mnogi zapitali ko je. 

 

To ime je Adrijana, a ubzo su ljudi saznali da je u pitanju bila njegova mendžerka i žena kojoj je Džej poklonio srce još pre dve decenije.

 

Naime, Andrijana Tomanić se nikad nije odvajala od Džeja, pratila ga je poslovno, ali i prilikom privatnih druženja, i ona ga je našla mrtvog u stanu kad se vratila iz prodavnice. Podsetimo, s njom je tada bila i njihova spremačica Dara.

 

Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

 

Adrijana je Džeju bila podrška i pomoć, nije marila za sebe, ceo svoj život je podredila njemu. O tome je pre izvesnog vremena govorio i njegov kum i najbliži saradnik Zoran Jagodić Rule.

 

Svi znaju za Andrijanu. Ta žena je čudo. Ona je njemu bila i leva i desna ruka. Ja ga poznajem 25 godina, a oni su poslednjih 20 živeli zajedno. Ona je, kako je to voleo da kaže, njegova bela žena. Želeo je da napiše knjigu koja bi se zvala baš tako, „Bela žena“. Svi su znali - kad ne mogu da dobiju Džeja, zovi Andrijanu ili Ruleta. Ona je sjajna, ona je neko ko mnogo voli Džeja. O svom odnosu nikad nisu pričali, ali to se znalo. Doduše, niko ih nije ni pitao o tome ― kaže Rule za Kurir.

 

 

Njih dvoje su se davno upoznali preko zajedničkih prijatelja, a onda je ona postala i njegova menadžerka, a u njoj je pronašao i ljubav, kao i poverenje.

 

Njihov odnos nikad nije bio tema u medijima, a ona je bez ikakve lične koristi štitila njegove interese. S njegovom porodicom od prvog dana je imala dobar odnos. 

 

Džej Ramadanovski
foto: Dragan Kadić

 

Do zadnjeg dana Adrijana je bila njegova podrška i pružala mu je ljubav, a kada se razboleo često su odlazili zajedno na more, kako bi se on oporavio i ozdravio.

 

Ipak, sudbina ih je prerano rastavila, jer je glumac iznenada preminuo u snu u svom stanu na Dorćolu. 

 

 

 

 

Inicijalizacija u toku...