tuga

"DA ME JE SLUŠAO, MOGAO JE JOŠ DA POŽIVI": Marinu Tucaković duša boli jer nije mogla da isprati Džeja na večni počinak!

0

Napisala mu je najlepše pesme, ali zbog svog zdravstvenog stanja ne sme iz kuće.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Džej Ramadanovski juče, 11. decembra sahranjen je u Aleji zaslužnih građana, gde su se okupili brojni prijatelji, kolege, rodbina kako bi ga ispratili na večni počinak.

 

Mnoge poznate ličnosti priustvovale su sahrani: : Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Saša Matić, Aco Pejović. Međutim, ona koja je ostavila veliki trag na njegovu karijeru, tekstopisac Marina Tucaković nije mogla da dođe.

 

foto: Dragana Udovičić

Autorka Džejovih velikih hitova boluje od karcinoma dojke, pa zbog lošeg zdravstvenog stanja nije imala snage da se oprosti od svog brata.

 

Ni njen suprug Aleksandar Radulović Futa, koji je decenijama drugovao sa pokojnom legendom, nije otišao na sahranu zbog korona virusa, jer bi on za Marinu bio koban.

 

"Žao mi je što mog brata Džekija nisam mogla da ispratim na večni počinak. Duša me boli! Ne smem da mrdam nigde iz kuće zbog mog zdravstvenog stanja. Niti negde idem, niti mi ko dolazi. Jedino izađem kada primam terapiju ili idem kod lekara. Ni moj Futa zbog mene nije mogao da ide na Džejovu sahranu" - sa tugom u glasu priča Marina.

 

Marina i dalje ne može da veruje da nas je napustio čovek koga je volela i kom je napisala najlepše pesme u karijeri.

 

"Da me je slušao, mogao je još da poživi. On je bio naše malo čudo. Svi smo ga voleli jer je bio neposredan, prijatan, izuzetno muzikalan, human. Pomagao je rodbini, prijateljima i svakome ko bi mu se obratio za pomoć. I meni se našao kad god mi je bilo potrebno. Svojom muzikalnošću i genijalnošću inspirisao je Futu i mene da mu pravimo sve one divne pesme. Džej je jedan od retkih koji je iz nas izvukao najdublje emocije" - priseća se Tucakovićeva.

 

 

 

 

makonda-tracker