vest o džejovoj smrti ju je pogodila

SEĆATE LI SE ZANOSNE PLAVUŠE IZ "SUNCA LJUBAVI"? Danas je JOŠ I LEPŠA nego pre, evo čime se SADA BAVI! (FOTO)

0

Džej Ramadanovski iza sebe je ostavio brojne hitove, a jedna od njegovih najslušanijih pesama svakako je "Sunce ljubavi".

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

U spotu za omenutu pesmu pojavila se i plavokosa lepotica Nataša Nađa Vojinović, koju je vest o pevačevoj smrti veoma pogodila. Nađa je rođena u Beogradu, ali trenutno živi i radi u Bjeloj.

 

"To je bilo 1994. godine, sada zvuči daleko, a kao da je juče bilo. Sećam se tog dana kad me jedna modna agencija pozvala na kasting. Mladost sa sobom nosi bunt, ponos, strah…. Želja da uspem savladala je strah da li ću odgovoriti zahtevima režisera. Konkurencija je bila velika, a moja očekivanja još veća. I ostvarilo mi se", ispričala je ona o tome kako je došlo do toga da se pojavi u Džejevom spotu.

 

Sunce ljubavi, Nataša Nađa Vojinović
foto: Youtube Printscreen

 

Ona se prisetila i toga kako je izgledala saradnja sa njim.

 

"Bio je zanimljiv, komičan, voleo je da se šali, ali dok se snima vrlo odgovoran i zahtevan. To je za mene bila odlična saradnja. I honorar je, za te devedesete, bio dobar", istakla je Nađa.

 

Nakon ovoga lepa plavuša se pojavila u još nekoliko spotova, a najponosnija je na učešće na izboru za "Miss YU", gde je osvojila titulu "Mis šarma".

Kako je istakla za pomenuti medij, danas je u potpunosti fokusirana na sedmogodišnjeg sina, a svojevremeno je bila i zaštitno lice jedne lokalne televizije u Herceg Novom.

 

 

 

makonda-tracker