ŠTA mislite?

Seka u animal printu, Prija u žutoj kreaciji: Koja odevna varijanta vam se više dopada?

0

Pevačice su odlučile da ponesu dva zanimljiva komada koja mogu poneti samo hrabre devojke.

foto: Nemanja Nikolić, Instagram
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Pevačice Aleksandra Prijović i Seka Aleksić važe za jedne od najbolje obučenih žena na srpskoj estradi. One se trude da u svakoj prilici zablistaju i da ostave bez daha svoju publiku. 

 

Tako su za neke od svojih javnih pojavljivanja izabrale da obuku vrlo zanimljive kracije koje ističu seksepil svakoj ženi i samo ih mogu nositi one devojke koje imaju hrabrosti. 

 

 

Naime, Prijovićeva se pojavila u žutoj haljini koja prati liniju njenog tela i koju potpisuje jedna domaća dizajnerka. Žuta toaleta ima duboki izrez koji dodatno naglašava njene izvajane noge, a dekolte je takođe bio naglašen pa je istakao pevačicin seksepil. 

 

Uz sve ovo odlučila je da ponese i visoku punđu sa šiškama koja se savršeno uklopila uz ovu kombinaciju. Tu su bile i zanimljive minđuše kao i sandale sa srebrnom mašnicom koje su se dobro uklopile uz kompletan autfit. 

 

Seka se takođe potrudila da zablista pre izlazak na scenu, pa je za tu priliku odabrala da obuče dugu haljinu sa leopard printom, kojoj je dodatno na izazovnosti doprinelo to što se video i crni brushalter. 

 

Na ovo je pevačica dodala i zlatnu ogrlicu, ali i skupocene YSL sandele koje su ispratile celi njen stajling. 

 

 

Koja pevačica se bolje obukla?

 

 

 

makonda-tracker