slažu se odlično

Sa njenim ocem je 3 godine, a na venčanju su bili i Živojinovići: Evo kako izgleda maćeha Aleksandre Prijović (FOTO)

0

Pevačica Aleksandra Prijović je često isticala šta za nju znači porodica i koliko joj je bilo teško što su njeni roditelji razvedeni iako su se trudili da zajedno učestvuju u njenom odrastanju.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Aleksandra Prijović je u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim ima sina Aleksandra, a njen život pre nego što je postala poznata je uvek zanimljiva tema medijima.

 

Pevačicini roditelji su se razveli još dok je ona bila jako mala, a Aleksandra je uvek naglašavala da su njih dvoje ostali u prijateljskim odnosima, međutim, uvek je bio prisutan osećaj razdvojenosti i usamljenosti koji ona nikad nije uspela da prevaziđe. 

 

Prijovićeva je uvek isticala da su joj roditelji bili najveća podrška kada je rešila da počne da se bavi pevanjem.

 

- Od malena je pokazivala talenat za muziku. Volela je da peva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvek želeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se - govorio je Nedeljko Prijović svojevremeno.

Njeni roditelji su sada u srećnim vezama i braku sa drugim partnerima, a lepo je videti da se Aleksandra odlično slaže sa ženom svog oca Lelom.

Njih dve imaju sjajan odnos, a Lela i Nedeljko, Aleksandrin otac, su u braku oko tri godine, na njihovom venčanju su bili i ona i Filip kao gosti. Nesumnjivo je da maćeha Aleksandre Prijović izgleda kao prava dama i, sudeći po fotografijama, porodica se odlično slaže, što je danas prava retkost i za svaku pohvalu.

 

 

makonda-tracker