ne krije ljubav

SPOJILI SU IH LJUBAV PREMA HERCEG NOVOM I PREMA — HRANI: Ana Dabović uživa u ljubavi sa zgodnim vaterpolistom, a sada je otkrilo čime ju je privukao

2

Srpska reprezentativka u košarci Ana Dabović od letos je u ljubavi sa vaterpolistom Ilijom Musturom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Iako lepa Ana Dabović inače krije privatnost od medija, sada ne krije koliko je srećno zaljubljena u svog pet godina mlađeg dečka.

 

On trenutno igra za Monpelje, dok je ona udaljena nekoliko sati vožnje jer živi i igra u Buržu. Upoznali su se u Francuskoj, a ljubav je planula nakon nekoliko viđanja.

 

- Privuklo me je najviše to što, kada smo se videli prvi put, trebalo je samo da mi da kartu za njegovu utakmicu, a ostali smo tri sata zajedno. Možda bismo i duže da nije morao da ide na trening (smeh). Bilo mi je zabavno, a imali smo mnogo zajedničkih tema, što je i normalno jer smo odrasli u istom gradu - kaže nam Ana na početku razgovora.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Osim sporta, par je spojila ljubav prema muzici, moru - budući da oboje potiču iz Herceg Novog, ali i hrani. Zajedno su proveli leto u rodnom gradu, a tada su upoznali i porodice jedno drugog.

 

- Mnogo stvari nas je spojilo, ali bih izdvojila muziku, more, smeh, Herceg Novi, a posebno volimo hranu, što može da bude i problem - kroz osmeh kaže Dabovićeva i dodaje:

 

- Verujem da su svi oko nas srećni kada vide da smo i mi.

 

 

Lepa košarkašica će do juna, odnosno do kraja sezone ostati u Buržu, a priznaje da su je u Francuskoj odlično prihvatili. Ipak, porodica joj nedostaje, kao i mamina kuhinja.

 

- Francuska je prelepa i veoma organizovana država. Sviđa mi se što su veoma profesionalni, a i pažljivi. Volim da kažem da me u timu češće čuvaju nego ja sebe. Nedostaju mi prijatelji i porodica uvek, naravno i hrana, ali i u Francuskoj je veoma ukusna. Mama je bila kod mene mesec i po dana, tako da me je pazila i ispunjavala želje u vezi sa hranom. Volim najviše kuvana jela - priznaje košarkašica.

 

1 / 4 Foto: Kurir

 

Kako je od partnera udaljena nekoliko sati vožnje u Francuskoj, Ana priznaje da je bilo govora i o zajedničkom životu.

 

- Postoji želja da budemo što bliže i ako bude bilo moguće, pokušaćemo da je ostvarimo. Prilično je teško, ali je i daleko da bih sada o tome razmišljala. Trenutno samo želim da uživam u tome kako jeste.

 

Mnogi su se pitali zašto lepa košarkašica nema društvene mreže. Njen partner rado objavljuje zajedničke fotografije, ali Ana veoma retko govori o temama koje nemaju veze sa košarkom.

 

- Volim mir i privatnost, a i u mom okruženju je dosta bliskih ljudi sa kojima imam redovnu komunikaciju preko What’s appa, tako da nemam vremena i za društvene mreže.

 

 

Iako ljubav cveta, Ana priznaje da još uvek ima velike planove u košarci, te da će osnivanje porodice sačekati uprkos tome što bi jednog dana volela da ima veliku porodicu.

 

- Još uvek je rano da pričam o tome, ali ne postoje prepreke ako oboje to želimo.

 

 

makonda-tracker