iz srca

"JA SVOJIM PUTEM, TI TRČI KOD TVOG ILIJE": Milica Dabović se javno obratila svojoj sestri Ani, evo šta je povod

0

Dobro je poznato koliko su bliske slavne košarkašice Milica i Ana Dabović, koje su godinama nastupale zajedno u reprezentaciji Srbije

foto: Instagram
foto: Instagram

Na dan kada lepa Ana Dabović slavi 31. rođendan čestitke stižu sa svih strana, a one najdraže od članova njene porodice.


Njena starija sestra Milica spada u one koji su se najviše potrudili i koji za nju čuvaju najlepše želje, pa joj je tako i javno poželela srećan rođendan.

 

Košarkašica je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju i napisala:


Moja sestra, moja snaga, moja druga polovina, moj šampion, glas razuma i uvek moja podrška! Znam da si srećna, zaljubljena i uspešna, znam da imaš sve i da ti ničega ne manjka, ono što ti želim je zdravlje, uspešnu sezonu, Olimpijadu, detence i najveću svadbu ikada, da se prvi put u životu ubijem od alkohola, mislim napijem, pošto može biti tada, prvi put, poslednji put i više nikada! A sutra ja svojim putem, ti trči kod tvog Ilije, pa nek' ide život! Srećan rođendan kraljice moja, voli te tvoja sestra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on


Dabovićeva je, inače, već oko godinu dana u srećnoj vezi s vaterpolistom Ilijom Musturom i ne krije ljubav i uživanje, pa je tako i javno pričala o svom ljubavnom životu, što ranije nije bio slučaj. Tako je jednom prilikom otkrila čime ju je privukao i kako njih dvoje funkcionišu s obzirom na to da žive nekoliko sati vožnje jedno od drugog, a više o tome čitajte OVDE.

 

 

makonda-tracker