liče li?

Nikada ne biste mogli da pretpostavite: Jeste li znali koji POZNATI PEVAČ je rođeni brat Žike Jakšića

0

Njih dvojica su nekada radili isti posao, dok se producent nije odlučio na radikalan korak. 

foto: printscreen nikad nije kasno
foto: printscreen nikad nije kasno

Producenta Žiku Jakšićsvi znaju jer je već dugo godina prisutan u javnosti, a od nedavno vodi i muzičku emisiju. Ali postoji jedna osoba u njegovom životu koja nije toliko poznata javnosti, a to je njegov rođeni brat Vladimir Jakšić Musa.

 

Iako producenta svi najčešće vezujemo za narodnu muziku, on je dosta privržen i pop-rok žanru, a razlog za to može biti i njegov brat koji se upravo bavi ovom vrstom muzike. On je pevač.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Ljubitelji rokenrola sigurno znaju za grupu Revolveri koju je predvodio Musa. Pamtimo ih po himni protesta Nema povlačenja, nema predaje, kao i po pesmama Brod na okeanu, 24 sata dnevno rokenrol...

 

Postoji jedna zanimljiva anegdota, a to je su Vladimir i Žika su nekada zajedno nastupali i bavili se rokenrol muzikom u Jugoslaviji, kada je Žika prvi put pristao da odradi jednu svadbu i kada je uplovio sasvim slučajno u narodnjačke vode, vratio se kući posle prvog nastupa pun love. Ostavio je novac u fioci, ali kada je ustao ujutru deo novca nije bio tu priča izvor i nastavlja:

 

Žika je pitao brata Vladimira gde je još para iz fioke, a brat mu je rekao da s obzirom da je izdao rokenrol i na neki način i njega i sve u šta su verovali mora od zarade koju dobija sa narodnjacima da mu daje 10 odsto! Tada su braća sklopila pakt i Žika i dan-danas Vladimiru daje novac zbog izdaje — kako navodi izvor, Žiki to ne smeta jer ima dovoljno novca, a pakt je pakt i on ga neće prekršiti dok je živ, prenosi Espreso

 

 

makonda-tracker