iskrena je

Zauvek će ostati tako... Dajana Paunović OTKRILA istinu o braku sa ŽIKOM JAKŠIĆEM

0

Ona je ispričala kako se sada oseća kada je prošlo neko vreme od njihovog razvoda i kako će ubudeće gledati na njihov odnos. 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

TV lice Dajana Paunović važi za mladu ženu koja se kroz svoju karijeru oprobala u raznim zanimanjima kao što je voditeljstvo, pevanje, a sada bavi humanitarnim radom u jednoj fondaciji. 

 

Naime, pored poslovnih obaveza, ona je i posvećena majka svom desetogodišnjem sinu Dušanu kojeg je dobila sa producentom Žikom Jakšićem. Njih dvoje nisu uspeli da sačuvaju svoj brak, ali kako je i sama voditeljka navela ona će Žiku zauvek gledati kao člana porodice, piše Gloria.

 

 

— Učestvujem potpuno u Dušanovom odrastanju, baš kao i čitava porodica. On nam je centar sveta i naša najveća motivacija i pokretač. Napunio je nedavno deset godina i kao veliki obožavalac Crvene zvezde rođendan je proslavio na stadionu Rajko Mitić. Osim brojnih iznenađenja koja smo mu priredili, najveće je bilo to što je dobio čestitke od Dušana Vlahovića, Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića – ispričala je Dajana i otkrila u kakvim je odnosima ostala sa Žikom posle razvoda.

 

— Mi ne samo da smo imali civilizovani razlaz nego imamo i najdivniji odnos na svetu, kao dve osobe koje su živele zajedno, delile lepe i manje lepe trenutke i dobile najdivnije dete. Sina čuvamo i pazimo kao oči u glavi i dalje smo jedna velika porodica i to će zauvek ostati tako. Mislim da živimo skladnije, lepše i bolje nego dvadeset odsto ljudi koji su u braku ‒ zaključila je bivša supruga Žike Jakšića.

 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo da Paunovićeva važi i za jednu od dobro stilizovanih žena te je nedavno njen stajling privukao veliku pažnju. 

 

Ona se odlučila da ovaj autfit sačini od crnih dubokih pantalona koji zbog ovakvog kroja odlično ističu struk svakoj ženi. Ono šta još krasi ovaj model pantalona jeste i to da se nogavice šire i tako daju tu glamuroznu dimenziju ovom autfitu.

 

Ovakav model pantalona dosta vizuelno izdužuje noge i savršen je izbor za one žene koje žele da postignu ovo.

 

Uz pantalone odlučila je da iskombinuje i usku bluzu sa dugim rukavima, takođe u crnoj nijansi, te je i ona doprinela dosta tome da se voditeljka istakve svoju sacršenu liniju.

 

Na ramena je nagrnula i crni sako sa naglašenim naramenicama i tako je ovaj komad doneo jednu posebnu notu kompletnom stajlingu.

Dajana je odlučila da doda i prirodnu šminku i da malo pokupi svoju svetlu kosu i tako zaokruži celu kombinaciju.

 

Da li se vam se dopada njen stajling?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

makonda-tracker