DA LI STE ZNALI?

On NIJE JEDINI PEVAČ sa kojim je bila: Bivši dečko Mirjane Antonović otkrio POJEDINOSTI njene veze sa Miroslavom Ilićem

2

Miroslav Ilić je ovih dana u u centru dešavanja zbog bivše partnerke Mirjane Antonović, a sada se podigla velika prašina nakon oglašavanja njenog bivšeg dečka.

foto: Kurir
foto: Kurir

Mirjana Antonović je bivša partnerka Miroslava Ilića, a ovaj nekadašnji par je poslednjih dana glavna tema medija.

 

Sada se oglasio i bivši dečko Mirjane Antonović koji je otkrio zbog čega je Ilić raskinuo sa Mirjanom, ali i sa kim je sve ona bila u vezi od poznatih ličosti.

 

- Mirjana je bila muzička devojka. Nije ona baš tako nevina kako se predstavlja. Bila je i s Tomom Zdravkovićem. Svaki muškarac koji je bio s njom je poludeo za njom. I u krevetu i ovako. Što se lepote tiče, zaista je bila fatalna. Nas dvoje smo se zabavljali 1976. godine, a poslednji put smo se videli 1986. Od tada pa do dan-danas nemamo kontakt. O njoj znam samo ono što pročitam u medijima - rekao je Zoran za Kurir.

 

On je istakao da je između nje i Miroslava bila u pitanju velika ljubav.

 

- Da je bilo emocija - bilo je. Evo čega se ja sećam. Brena je u to vreme imala koncert u San Dijegu. Da ne preterujem, bilo je 20 ljudi na koncertu. Nigde nikoga nije bilo, jednostavno prazna sala. Naravno, i ja sam bio tu, a kad me je Mira ugledala, rekla mi je da joj ne prilazim jer je zaljubljena u Miroslava i ne želi da on posumnja da je nešto bilo između nas. Tada kad su se njih dvoje zabavljali, ja sam imao 31 godinu ona 41. Video sam da su bili u velikoj ljubavi. To se osećalo u vazduhu. Posle toga su Brena i Miroslav imali zajednički nastup u Los Anđelesu. Ona je sve vreme bila uz njega. Međutim, razlog zašto je Miroslav otkačio Miru je taj što ga je bilo sramota da u Srbiju dovede vremešnu ženu, koja već ima punoletno dete. Kad je shvatio šta mu se desilo i da će ona da mu rodi dete, pobegao je čovek, a ona ga je jurila preko Brene - izjavio je Pavlović.

 

Zoran Pavlović je istakao i da mu je prijalo što je bio sa Mirjanom, ali da je istovremeno malo muškaraca moglo da joj odoli, te ju je okarakterisao kao manipulativnu osobu.

 

 

makonda-tracker