kakav obrt!

OPTUŽILA JU JE DA JE PRODALA NJENU INTIMU, A SAD ŽELI POMIRENJE: Žena fudbalera očajnički želi da razgovara sa prijateljicom koju je OCRNILA PRED SVETOM

0

Rat žena fudbalera nedavno je bio glavna tema u stranim medijima, a sad je došlo do obrta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kolin Runi šokirala je svet kad je optužila Rebeku Vardi da je namerno prenosila informacije o njoj žutoj štampi. O toj drami pisali su svetski mediji, ali sada se desio začuđujući preokret. Naime, izgleda da se Kolin nada da će se izmiriti sa Rebekom!

 

Prema izvorima bliskim Kolin, ona je "shvatila da je napravila grešku što je dozvolila da sve bude ovako javno". "Iako oseća da nije pogrešila jer je objavila ko je širio vesti o njoj, misli da je otišla predaleko i da je drugačije mogla da se spasi od svih skandala. Kolin želi da direktno priča sa Rebekom ovih dana". 

 

Poslednji put kada su razgovarale, Rebeka je pitala Kolin zašto je sve podelila sa javnošču. Sve ostalo je bilo u rukama advokata. 

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ipak, kako se navodi, Rebeka je rekla zajedničkim prijateljima da se oseća povređeno i poniženo. Pomirila bi se, ali neće oprostiti. Kako kaže, da su imale odmah taj razgovor, ne bi prolazila kroz torturu, a trudna je.

 

Podsetimo, Kolin je optužila Rebeku da je prodavala lažne priče o njoj medijima, a trudna Rebeka je sve demantovala. Štaviše, rekla je da će angažovati forenzičara koji će doći do "samog dna ove priče", a prethodno je Kolin tvrdila da je jedini nalog kome je bilo dozvoljeno da pregleda njene Instagram priče bio upravo Rebekin.

 

 

makonda-tracker