traumatično iskustvo

SA 16 GODINA se udala ZA 34 GODINE STARIJEG GLUMCA: Detalji NEZDRAVOG odnosa poznate lepotice i glumca

1

Kada se 2011. godine pojavila vest da se čuveni holivudski glumac ženi devojčicom od 16 godina svi mediji su danima pisali samo o tome
 

foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Maloletna Kortni Stoden udala se još kao šesnaestogodišnja devojčica za 34 godine starijeg glumca Daga Hatčinsona. S nevericom su svi posmatrali neobičnu ljubav, koja se ipak na posletku završila krahom.

 

Nakon što se oslobodila Hatčinsonove torture Kortni je odlučila da progovori o svemu što je doživela u periodu u kom je bila u braku sa čuvenim glumcem.

 

 

Njihov brak je trajao dve i po godine, a za to vreme Dagu je propala karijera i ne samo to - odbacili su ga i porodica i prijatelji. Sve se to desilo zbog ovog braka sa maloletnom devojčicom.

 

Njih dvoje su se često pojavljivali u javnosti, a Kortni je supruga često zvala "tata". Ona je u prvom momentu govorila da je to bilo slučajno, ali mnogi nisu bili sigurni u to, već se spekulisalo da je ona na to bila naterana.

 

Pre izvesnog vremena Dag je u javnosti govorio i o krahu svoje karijere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

 

- Ona je imala 16, a ja 50, i znao sam da će to privući pažnju, ali nisam shvatio kakav će uticaj zaista da ima. Nisam mislio da će me nakon toga menadžer i agent ostaviti. Bio sam na crnoj listi. Izgubio sam porodicu i prijatelje. Bio sam odjednom na Titaniku i svi su bežali osim mene i Kortni - rekao je glumac.

 

I nakon što mu je propao brak, Dag je rekao da se ne kaje zbog njega.

 

- Bilo je to predivno i moćno putovanje. Slatko-gorko putovanje s Kortni - ispričao je on u intervjuu za Fox News.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

 

Par se rastao 2017. godine, a Dag je istakao da je nakon toga bio potpuno finansijski uništen.

 

Kortni u početku nije želela da iznosi detalje iz njihovog braka, ali je u jednom trenutku ipak odlučila da otkrije deo svoje priče.

 

Prema njenim rečima trpela je jezivo psihičko nasilje, jer je kao tinejdžerka ušla u takav odnos, javnost nije bila nimalo blaga prema njoj. Zbog "bolesnog odnosa" kako je tada javnost opisivala njihov brak, dobijali su i pretnje smrću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brant (@brant_the_man)

 

- Bilo me je strah da spomenem verbalne napade tokom ovih godina, jer sam bila dete, a on je imao 50 godina kada smo se venčali. Sada sam žena i vreme je da napokon progovorim. Osećala sam se zatočenom, manipulisao je mnome i osećala sam kao da odrastam na vrlo usamljenom i mračnom mestu. Za Daga, uvek ću te voleti, ali uvek ću biti i bedna. Ostavio si me, omalovažavanu i zbunjenu, ali preći ću preko toga i želim ti sve najbolje. Ipak, molim te da ovako nešto ne uradiš više nijednoj maloletnici. Nije fer, a deca nisu tvoj nivo. Budi dobro, kao što ću ja biti - rekla je ona.

 

Nakon toga, progovorila je i o posledicama koje je taj brak ostavio na nju. Najteže joj je bilo to što ju je Dag terao da menja svoje telo kako bi izgledala kao njegov idol - Pamela Anderson. Ona je bila primorana da u grudi stavi silikone, i to peticu, što je njoj veoma teško palo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by replica (@replica512)

 

- Bila sam jako nesigurna tinejdžerka. Stalno sam razmišljala negativno i imala sam užasno mišljenje o sebi. Nije mi ni pomoglo to što sam oblikovana u neku vrstu prostitutke, dok mi se telo još nije ni razvilo kako treba, niti sam ja sebe pronšala i prevazišla svoje nesigurnosti. Bila sam toliko slomljena da sam analizirala svaki deo svog tela i mrzela sam svoj odraz u ogledalu. Bila sam slomljena iznutra - rekla je u Call Her Daddy podkastu.

 

Kako kaže, trudila se da uvek izgleda kao žena, a ne kao devojčica što je i bila. Zbog toga danas izgleda mnogo starije iako ima svega 27 godina.

 

 

- Želeo je da zadržim telo deteta, ali da imam ogromne grudi - rekla je ona.

 

- Mnogo toga se desilo u mom životu, bilo je teško, zato sam se mislila da li da se vraćam u to vreme i ponovo pričam o tome - rekla je Stidenova jednom prilikom.

 

- Trenutno radim sa terapeutom da bih to sve prevazišla, ali dok pišem ovo sve ispočetka ponovo proživljavam - rekla je s tugom ona.

 

Stoden je takođe naglasila i da je sve kroz šta je prošla učinilo još jačom i snažnijom.

 

 

- Ja sam zaista empatična, osetljiva osoba i oduvek sam bila. Moje iskustvo me je učinilo još jačom - rekla je ona.

 

Na posletku je rekla i zbog čega je odlučila da u javnosti otkrije kroz šta je sve prošla.

 

- Jedan od glavnih razloga zašto govorim o ovom traumatičnom iskustvu je to što želim da žrtve i oni koji us preživeli slične stvari shvate da nisu sami i da iz cele priče izađu jači nego ikad. Ljudi koji prežive sličnu sudbinu moraju da budu neustrašivi, jer drugačije ne mogu da idu dalje u životu - završila je ona svoju ispovest.

 

 

makonda-tracker