LJUBAV JE TRAJALA GODINAMA: Znate li s kojim poznatim muškarcem je u braku bila radijska voditeljka Gorica Nešović?

0

Gorica važi za jednu od najharizmatičnijih voditeljki na našim prostorima
 

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Čuvena radijska voditeljka, Gorica Nešović godinama je bila u braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom. Njih dvoje su imali skladan brak iz kojeg su dobili sina Marka.

 

Slobodana Loku, koji je inače uspešan poslovni čovek, publika je bolje upoznala nakon što je počeo da se pojavljuje u emisiji "Četiri i po muškaraca".

Gorica i Loka su bili u braku deset godina, nakon čega su odlučili da svako krene svojim putem.

 

 

- Roditeljstvo je na mene uticalo kao bensedin, a otkako sam postala mama, moji životni prioriteti postali su drugačiji. I pre nego što sam postala roditelj, izuzetno sam volela decu. Biti mama je najlepša stvar na svetu, a pošto nepisano pravilo kaže da nema ljubavi bez bola, normalno je da i ljubav prema naslednicima iziskuje odricanje. Svaki čovek ima potrebu da jednog dana produži svoju vrstu, što je kod žena više izraženo. Kada sam rodila Marka, obuzeo me je osećaj lepote i činilo mi se da su mi svi problemi nestali – ispričala je jednom prilikom Gorica.

 

Gorica Nešović
Gorica Nešovićfoto: Facebook Printscreen

 

Kako je jednom istakla, Gorica i Loka su u odličnim odnosima. Štaviše, oni sarađuju i na poslovnom planu.

 

Ako je neko s nekim bio u braku, to prvo govori da je moralo u tom braku da vam bude i dobro. Pa, ne mogu ja kao neka budala da "pljunem" u te godine – objasnila je.

 

Kako je ona dodala, ona Loki odlično zna i vrline i mane, a "svi se razlikujemo kao ljudska bića i s godinama sazrevamo".

 

Po rastanku s Goricom, on je stupio u brak s Irenom Nešović.

 

 

 

makonda-tracker