loše odluke

ZBOG MALOLETNICE SU GA ODBACILI PORODICA I PRIJATELJI: Poznati glumac je bio na crnoj listi HOLIVUDA, a danas se razvodi

0

Sve je opisao u memoarima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dag Hatčison i tri decenije godine mlađa Kortni Stoden početkom ove godine stavili su tačku na turbulentnu ljubavnu priču, zbog koje je zvezda "Zelene milje" izgubio porodicu i prijatelje.

 

Ona mu je sa svega šesnaest izgovorila sudbonosno "da", što mnogi iz njegovog okruženja uopšte nisu mogli da razumeju. U jednom intervjuu otkrio je da je čak završio i na "holivudskoj crnoj listi" zbog ove ljubavi, zbog koje sada planira i da izda memoare u kojima navodno detaljno želi da opiše sve šta se dogodilo. Iako je znao da će i te kako privući pažnju na sebe, nije mu bilo ni na kraj pameti da će njegova karijera toliko da pati.

 

Najgore je nastupilo onda kada je par, navodno na njenu ideju, plasirao priču o drugom stanju, a onda i pobačaju, kako bi zaradio i eventualno uspeo u rijaliti vodama.

 

"Ona je imala 16, a ja 50. Znao sam da će to privući pažnju, ali nisam shvatao kakav će to tačno uticaj zaista imati. Nisam shvatao da će me nakon toga menadžer i agent ostaviti. Bio sam na 'crnoj listi' kasting reditelja", počeo je da objašnjava on, koji uopšte ne žali zbog svog poteza.

 

"Izgubio sam porodicu i prijatelje. Odjednom sam bio na Titaniku i svi su bežali, osim mene i Kortni", rekao je on, koji je u maju 2016. rešio da sa svojom velikom ljubavi osnuje i porodicu.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker