GRANICE POSTOJE

"Bilo je pretnji i ucena — zagorčaću ti život": Neda Ukraden iskreno o nepristojnim ponudama koje je dobijala (FOTO)

5

Legenda zabavne muzike za publiku priprema i knjigu o svom životu koja će opisati sve njene uspehe i patnje.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Istaknuta pevačica Neda Ukraden koja decenijama uveseljava publiku širom regiona svojim vanvremenskim numerama i specifičnim vokalom, rešila je da uskoro objavu autobiografsku knjigu koja bi otkrila mnoge detalje života koje do sada nismo imali prilike da čujemo u javnim istupanjima. 

 

Neda je tokom intervuja za GrandNews" istakla da se tokom mladosti susrela sa nepristojnim ponudama i megalomanskim zahtevima moćnim muškaraca, ali je na takve osobe gledala s distance.

 

Nema tu prevelikog objašnjenja. To je prosto neka moja privatna filozofija i načelo da nema toga što mi je neko obećavao u karijeri da bih ja zarad te karijere otišla za nekim, ako mi se ne sviđa. Bilo je i pretnji, ucena: "zagorčaću ti život", "uništiću ti karijeru". Ja sam žena koja je završila dva fakulteta, znate koliko me je zanimalo da li ću otići negde da pevam. — istakla je Neda i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

— Imala sam oslonac u tom nekom obrazovanju koje me je činilo da budem malo nezavisnija, da budem samostalnija, što je ponekad završavalo i time da sam možda bila i previše kategorična. — završava pevačica u prepoznatljivom maniru.

 

Ukradenova je i kao devojka bila veoma uporna, te je uspela da završi Pravni i Filozofski faklutet u Sarajevu, ali srednju muzičku koja joj je ipak odradila životni put.

 

Tokom trogodišnjeg braka sa Milanom Bilbijom dobila je naslednicu Jelenu koja joj je podralila troje unučica, Nedu, Aleksandru i Dušana.

 

I u osmoj deceniji pevačica je puna energije i elana za nastupe i druženje sa publikom, a pored muzičke profesije, oprobala se i kao preduzetica i vlasnica restorana u centru Beograda.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker