lep gest

Nakon velikog uspeha, ostala je bez dinara: Saša Popović ispričao kojoj poznatoj pevačici je pomogao da spase karijeru

0

On je u trenutku kada je došla kod njega da potraži pomoć obećao da će da joj napravi album, a ako je sudeći po tome kakvu karijeru ona danas ima, njegovo delo će dugo pamtiti. 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Na početku karijere pevačica Indira Radić snimila je dva albuma, nakon čega je doživela jednu neobičnu situaciju u karijeri. 

 

Ona je nakon uspeha, doživela finansijski krah te je ostala bez novca i potražila je pomoć od Saše Popovića. 

 

Jednom prilikom on je ispričao kako je upoznao Indiru i trenutak kada je kod  njega došla po pomoć. 

 

 

— Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla je u produkciju "Zam", onako u patikama, farmericama i rekla: "Je l' možete vi meni nešto da uradite? Ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja". Ja sam rekao da ću joj uraditi album i da se javi prvog septembra — otkrio je Saša pre nekoliko godina u emisiji na Grand televiziji.

 

Ona se u poslednje vreme ne pojavljuje u medijima, ali ima nastupe, te je sada odlučila da mesto ustupi mlađima. 

 

Toliko me je bilo u novinama, po emisijama, davala sam intervjue... Sad imam ozbiljne godine. Nemam ni povoda da se pojavljujem u medijima, a s druge strane, ima toliko mladih ljudi koji treba da nađu svoje mesto u ovom poslu i prepuštam njima to. Ja sam svoje mesto našla, hvala Bogu. Sve što od mene možete čuti to je putem pesama. A ljudima koji prate moj rad obratim se i preko društvenih mreža, opet kad imam neki povod — rekla je pevačica nedavno.

 

 

makonda-tracker