Isticao je da se NISU razveli zbog nje

"Zaljubio sam se u Cecu... Rekao sam to ženi": Gde je danas i kako izgleda bivša Arkanova supruga?

4

U trenutku kada je upoznao pevačicu Svetlanu Veličković, Željko Ražnatović bio je u braku sa ženom s kojom je imao četvoro dece, ali je uvek naglašavao da se nisu rastali zbog Cece

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Željko Ražnatović Arkan, pokojni suprug pevačice Svetlane Ražnatović, bio je 13 godina u braku s Natalijom Martinović pre veze s folk zvezdom.


U vreme kada su se Ceca i on zavoleli, mediji su pisali da je do razvoda Arkanovog braka s Natalijom došlo zbog pevačice, ali on je to negirao. Štaviše, isticao je da je bivšoj supruzi uvek bio odan, kao i da se postepeno zaljubljivao u Cecu.

 

Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao — izjavio je Arkan u jednom intervjuu 1996. godine.

 

1 / 7 Foto: Youtube Printscreen


Pavle Stevović, bivši finansijski direktor Ražnatovićevih firmi, izjavio je jednom prilikom da Natalija i njena deca danas žive u Americi.

 

Natalija Martinović
foto: Instagram

U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebi-siterka je. Kažu mi da se razbolela...Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje — ispričao je tada.

 

 

 

makonda-tracker