malo posle toga je upoznala arkana

„KAD JE NJEN MOMAK UŠAO, MOJOJ ŽENI SU KLECNULA KOLENA“: Vanja Bulić se prisetio kako se upoznao sa Cecom

2

Proslavljeni voditelj otkrio je kako je izgledao njegov prvi susret s pevačicom Svetlanom Ražnatović, koja je tada još bila Veličković.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Novinar, voditelj i pisac Vanja Bulić bio je jedan od najcenjenijih u svom poslu devedesetih godina, a imao je priliku da razgovara s najvećim zvezdama tog vremena. Među njima je bila i mlada pevačica Svetlana Veličković, koja je danas jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda na ovim prostorima.

 

On se u razgovoru za stranicu Put asfalta, kako prenosi Kurir, prisetio kako je izgledao njihov susret 1993. godine, kada su snimali njegovu legendarnu emisiju Biseri.

 

Sa Cecom sam pravio Bisere 1993, godine. Ona je došla kao prokužena jer je živela drugim životom u Švajcarskoj. Živela je svoj život na koji je imala apsolutno pravo. Momak s kojim se zabavljala je bio njen menadžer i pre snimanja emisije došli su kod mene u kuću. Nisam je poznavao tada, a kada je ušla klecnula su mi kolena! Stvarno je bila preslatka. A, kada je njen momak ušao, mojoj ženi su klecnula kolena! Muškarac visok oko 196, u bermudama, stvarno zgodan. On je bio čovek zbog kojeg su nju napadali, a buljuk žena onda dođe na mesto gde je ona da se upoznaju s njim — ispričao je Bulić.

 

1 / 16 Foto: Zorana Jevtić

 

On je otkrio i da je dugo imao probleme sa Željkom Ražnatovićem, s kojim je pevačica kasnije stupila u vezu i, potom, brak.

 

Imao sam probleme s Arkanom posle teksta iz 1991. godine. Duga je pisala oštro o ljudima koji su ratovali, ali i mi smo bili prilično maliciozni. Imao sam utisak da su ih pogađale neke naše duhovitosti. Namerno smo ih slikali kao Tita i, primera radi, sliku Arkana s psom potpisali "Drug Arkan i njegov verni Tigar". Pogodilo ga je kada je časopis preneo izmišljeni intervju iz Nemačkog Plejboja s njim, a mi smo ga najavili "Arkan do gole kože" — rekao je voditelj.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen

 

Kako je on istakao, posle toga je imao priliku i da ga upozna.

 

Kasnije sam ga slučajno sreo na nekom stadionu i pružio mu ruku. To je trajalo 15 sekundi. Najdužih 15 sekundi u mom životu. Rekao mi je da imam sreću što sam porodičan čovek i pred svojim ljudima mi kazao: „Zamoliću te da me više nikad ne pomeneš“ — prisetio se.

 

 

makonda-tracker