iskreno

Srce joj je — u Banjaluci! Tanja Savić sa osmehom prvi put o ljubavi s Draškom Stanivukovićem

4

Prvi put nakon što su se pojavile glasine o njenoj vezi s mladim gradonačelnikom Banjaluke, pevačica se pojavila u javnosti i nije ostala previše misteriozna...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić sinoć je imala nastup u jednom beogradskom lokalu, a okupljene predstavnike medija najviše je zanimalo hoće li ona potvrditi navode o svojoj ljubavnoj vezi s Draškom Stanivukovićem, mladom političkom nadom iz Republike Srpske.


Na pitanje novinara da li je ona srcem za Banjaluku, Tanja je odgovorila šaljivo:


Srcem jesam za Banjaluku i uvek sam bila za Banjaluku, a Prijedor posebno jer tu živi devojka koja mi vodi fan stranicu.


Ona nije mogla da sakrije smeh kada je upitana gde joj je dečko.


Dečko je , pa znate i vi sami... — rekla je Tanja.

 

 

Pevačica je za Blic istakla da joj je želja da dobije još jedno dete i da, nakon sinova Đorđa i Maksima, u njen život stigne jedna devojčica.


Ja bih volela da imam ćerku samo zdravlje da me posluži, da ne uđem u neke pozne godine, da mi telo izdrži. Nadam se, ako bog da, ako mi je suđeno, imaću ćerku da peva kao ja  — priznala je Tanja.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Podsetimo, pevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković zajedno su, kako mediji tvrde, od januara ove godine, kada su u isto vreme bili na Jahorni. Ona je, inače, u martu ove godine okončala agoniju koja je trajala godinu dana, nakon što je njen uskoro bivši suprug Dušan Jovančević odveo sinove u Australiju bez njenog znanja. Zahvaljujući odluci tamošnjeg suda, dečaci su se vratili majci, a sve troje su nasmejani stigli u Beograd krajem juna.

 

 

makonda-tracker