ŠOKANTNI DETALJI

"Snimao me je kad sam imala samo 15 godina": Poznata glumica podelila ISPOVEST KOJA LEDI KRV U ŽILAMA

0

Glumica Deniz van Outen nakon 30 godina u iskrenoj ispovesti otkrila detalje svoje prve veze.

foto: EPA/ALI HAIDER
foto: EPA/ALI HAIDER

Deniz van Outen doživela je traumatično iskustvo gubljenja nevinosti. Njen tadašnji dečko ju je snimao, a ceo slučaj je završio na sudu. Glumica je ispričala kako se godinama trudila da potisne tu traumu, a detalje događaja je opisala u autobiografiji.


- Bilo je traumatično. Znao je moje godine, imao je 23 godine, a ja 15. Postavio je kameru u svoju spavaću sobu, ja to nisam znala. Kasnije se pokazalo da nisam bila jedina devojka kojoj je to učinio. Kada se to pojavilo nekoliko godina kasnije, policija je u podu njegove kuće otkrila da je snimljeno još puno devojaka. To je bila moja najgora noćna mora - ispričala je glumica.

 

Kako je Deniz istakla, ovaj događaj je imao velikog uticaja na njeno zdravlje kasnije, kao i na karijeru. Ona je prošla kroz pakao ucene, jer joj je bivši dečko pretio da će objaviti njihov snimak. Iako je na sudu dobila pravdu, Deniz kaže da su joj posledice ostale za čitav život.


Zbog ovakvog neprijatnog iskustva, glumica je imala problem sa poverenjem u budućim vezama, a ističe da je osetila kako je sada pravo vreme da progovori.

 

Podsetimo, nakon Denizinog priznanja, počela su različita nagađanja o glumičinom razvodu.

Naime, ona je ostavila svog partnera nakon sedam godina, jer ga je, navodno, uhvatila u telefonskom seksu sa drugim ženama.

 

Ono što je najviše zaintrigiralo jesu glumičine objave kada je fotografisala supruga u jednom baru sa nepoznatom ženom dok joj je on rekao da je u Londonu zbog posla.

 

Deniz je bila najviše pogođena, jer pored velike traume koju je doživela, shvatila je i da je suprug godinama vara, pa je nakon toga rešila da napusti zajedničku kuću.

 

Deniz van Outen ima ćerku Betsi, koja ima 12 godina. 

 

 

makonda-tracker