neverovatno!

Venčanje iz bajke pretvorilo se u NOĆNU MORU: Princ Čarls SLOMIO SRCE princezi Dajani na medenom mesecu

1

Njena sudbina ni posle 25 godina od njene smrti ne prestaje da intrigira javnost, te se stalno spekuliše o detaljima koji su obeležili njen život. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princezu Dajanu svi su obožavali. Važila je za hrabru ženu koja se ne pokorava društvenim normama, bila je drugačija, svi su je voleli, a ona je pružila veliku ljubav ne samo njenim sinovima koje je dobila sa princom Čarlsom nego i svim ljudima koji su joj se divili. 

 

Međutim, ako je suditi po tome šta se na početku njenog i Čarlsovog braka desilo, on je već tada bio osuđen na propast, a veruje se da je razlog toga upravo princeza Kamila

 

Princeza Dajana i princ Čarls su se venčali 29. jula 1981. godine, ali se venčanje koje je ličilo na bajku pretvorilo u pravu noćnu moru- 

 

Srce Kamile Parker koja je bila udata za Endrua Parkera pripadalo je samo princu Čarlsu i to je bila javna tajna. 

 

Da je ova tvrdnja tačna moglo se i pretpostaviti iz pisma princa Čarlsa koje je poslao lordu Mauntbatenu gde govori o Kamili: 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Pretpostavljam da će osećaj praznine jednom proći.

 

Ovo je osetila i Lejdi Di na medenom mesecu kada je ona pronašla Kamilinu fotografiju kod princa Čarlsa. Nakon toga su se posvađali, a on je bezuspešno pokušao da opravada ovaj potez. Ona se tada slomila, ali mu je oprostila i odlučila da ostane sa njim. 

 

Sa godinama njihov odnos se sve više pogoršavao, a u trenutku kada je ona na svet donela njihovog drugog sina nastale su još veće nesuglasice. 

 

Princ Hari i princ Vilijam, Princ Hari, Princ Vilijam
foto: Profimedia

 

Dečak je, a čak ima i riđu kosu — rekao je Čarls kada je ugledao drugog naslednika i otišao da igra polo. Dajani je takvo ponašanje slomilo srce.

 

Međutim, i dan danas nakon Dajanine smrti, princ Čarls je u braku sa prvom ljubavi Kamilom. 

 

 

 

makonda-tracker