iznenada preminuo

Srce mu je bilo SLOMLJENO: Život sportiste čija smrt je šokirala svet obeležila je LJUBAV s jednom od NAJLEPŠIH žena

2

Čuveni sportista Šejn Vorn preminuo je iznenada na Tajlandu, a jedna žena obeležila je njegov život — i to niko drugi do prelepa Liz Harli.

foto: EPA / JOE CASTRO
foto: EPA / JOE CASTRO

Australijski sportista, igrač kriketa Šejn Vorn preminuo je 4. marta, kako se navodi i pretpostavlja, od posledica srčanog udara koji je doživeo na odmoru u svojoj vili u Tajlandu.

 

 

Šejn Vorn je rođen 13. septembra 1969. godine, a njihova krijera je trajala čak 23 godine: od 1990. do 2013. godine. Osim što je bio poznat po svojim velikim sportskim uspesima, njegov život obeležila je i ljubavna priča sa glumicom Elizabet Harli, koja i dan-danas važi za jednu od najlepših žena sveta.

 

 

On se oženio Simonom Kalahan 1995. godine, a bili su u braku do 2005. godine. Zajedno su dobili troje dece, a obnavljali su ljubav i nakon razvoda. Međutim, kako je Vorn bio veliki zavodnik, jednom je supruzi poslao poruku namenjenu drugoj ženi. Tada su se zauvek i rastali.

 

Ipak, 2010. godine je stupio u romansu koja je i obeležila njenog život. Sportista je uslikan sa glumicom Liz Harli, a fotografije njihovih poljubaca preplavile su medije. Ubrzo je na Tviteru obelodanio da je raskrstio s bivšom suprugom, a od tada su svi pisali o njegovoj vezi s Liz.

 

Čak su se i verili 2011. godine, a zajedno su bili tri godine pre raskida.

 

1 / 14 Foto: EPA / DAN HIMBRECHTS

 

On je tek prošle godine smogao snage da govori o prekidu veze s Elizabet Harli.

 

 Jako sam tužan što je ta veza propala, još mi je stalo do nje. Elizabet je predivna osoba. Nisam je upoznao sa svojom decom sve dok nisam shvatio da je to prava ljubav, a ne samo zezancija — rekao je pokojni sportista za američke medije.

 

Tada su mnogi pomislili da se par pomirio, ali oni su to demantovali.

 

I njihova deca su ostala bliska i nastavila s druženjem, a bivši par je ostao u kontaktu nakon raskida veridbe.

 

Šejnovo srce je bilo slomljeno nakon što je ostao bez Liz i jasno je kao dan da je nijedna žena nije mogla zameniti — govorili su njihovi prijatelji.

 

Elizabet Harli, Šejn Vorn
foto: EPA / JOE CASTRO

Inače, pre godinu i po dana preminuo je otac Elizabetinog sina Demijana, producent i scenarista Stiv Bing (55), nakon što je izvršio samoubistvo skokom s 27. sprata jedne zgrade u Los Anđelesu. Demijan je rođen nakon njene osamnaestomesečne veze s Bingom, a dok je milioner, koji je bio veliki zavodnik, odbijao da prizna očinstvo nad dečakom, DNK analiza pokazala je da je on ipak njegov otac.

 

 

makonda-tracker