bez dlake na jeziku

"JEZIVO JE DA TE SIN SLIKA TAKO!" Poznati voditelj se NEMILOSRDNO obrušio na Liz Harli zbog provokativnih fotografija

1

Jedna od najlepših glumica devedesetih ponosno ističe svoj seksepil, a iza njenih smelih fotografija uglavnom stoji njen sin

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Engleska glumica Elizabet Harli često je na meti kritika tamošnje javnosti zbog smelih fotografija za koje neretko pozira, mahom u kupaćim kostimima. Iako ima 55 godina, ona izgleda decenijama mlađe i ponosi se time.


To nije samo ludi ego trip. Nije ni to da ja poludim na odmoru. To je posao. Da nemam svoju kolekciju bikinija, verovatno ne bih objavljivala svoje fotografije u bikiniju — istakla je Elizabet jednom prilikom za Yahoo Lifestyle i otkrila da je uglavnom fotografiše sin Demijan (19).

 


Ovog puta glumica je rešila da pozira toples, što je zasmetalo voditelju jutarnjeg programa Pirsu Morganu. Naime, tokom razgovora o ovoj fotogafiji, on je bio vrlo oštar prema Liz Harli i u jednom trenutku rekao:


Obuci se! Ti imaš 55 godina! Slika te sin od 18-19 godina?! To je jezivo!

 


Njegova koleginica branila je glumicu vatreno, ali Morgan nije odustajao od kritika.

 

viktorija bekam, Dejvid Bekam, Bruklin Bekam, Romeo Bekam, Kruz Bekam, Rebeka Vardi, Pirs Morgan
foto: Profimedia


On je, inače, više puta otpuživan za mizogino ponašanje, a jedan od najčuvenijih okršaja imao je s manekenkom Emili Ratajkovski, kojoj je poručio da treba da "pronađe pravi posao i prestane da se skida gola", dok je Kim Kardašijan nazvao "imbecilom". Čuveno je i njegovo ismevanje Danijela Krejga jer je nosio svoju bebu u kenguru i smatrao da mu je time oduzeta muškost, zbog čega ga je nedugo potom jedan komičar uživo u programu gađao pitom u lice. Uz to, vrlo je oštar kritizer Megan Markl, s kojom se družio pre nego što je ušla u britansku kraljevsku porodicu.

 

 

makonda-tracker