tužna priča s tragičnim krajem

SINA NIJE UPOZNAO, BORIO SE DA DECI NE OSTAVI NI CENT: Bivši dečko Elizabet Harli izvršio samoubistvo na strašan način

0

Poznati milioner Stiv Bing izvršio je samoubistvo, javljaju britanski mediji.

foto: Instagram
foto: Instagram

Proslavljeni producent, koji iza sebe ima brojne uspehe i saradnju s velikim imenima iz sveta filma poput Martina Skorsezea, izvršio je samoubistvo skokom s 27. sprata jedne zgrade.

 

Kako britanski mediji pišu, on je imao i više nego buran privatni život, zbog kojeg je neretko bio tema tabloida. Najpoznatiji je po tome što je s glumicom Elizabet Harli dobio sina Demijana, kojeg je odbijao da prizna. Ipak, DNK analizom utvrđeno je da je on dečakov otac i da je u obavezi da uplaćuje alimentaciju.

 

Harlijeva nikad nije želela da govori o BinGu u javnosti, ali je poznato da ga je pre dve godine tužila sa sinom jer deo Bingovog nasledstva pripada Demijanu, koji trenutno gradi karijeru modela.

 

Inače, 2011, iste godine kad je Demijan došao na svet, Binga je milijarder Kirk Kerkorinan tužio za utvrđivanje očinstva. Naime, njegova supruiga Lisa Bonder, bivša teniserka, donela je na svet devojčicu, za koju je Kirk verovao da nije njegova već ćerka Stiva Binga! Kako su mediji pisali, Kerkorinan je čak unajmio detektiva koji je iz Bingovog smeća izvadio konac za zube kako bi se uradila neophodna DNK analiza i potvrdilo da je devojčica njegovo dete.

 

 

Bingov otac Piter pre dve godine je dao sve od sebe kako njihovo nasledstvo od čak 600 miliona dolara ne bi završilo u rukama Stivove vanbračne dece. Po pisanju Dejli mejla, pronađeni su dokumenti u kojima se navodi da bogatstvo Bingovih ne mogu da naslede deca koja nisu rođena u braku i nisu živela na istoj adresi s roditeljima. Mediji dodaju da, po svemu sudeći, Stiv Bing nikad nije upoznao sina kojeg je dobio s Elizabet Harli.

 

 

makonda-tracker