ISTI MAMA

MEDIJI DANIMA PIŠU O BIZARNOM ODNOSU MAJKE I SINA: Elizabet Harli je konačno objasnila zbog čega su svi u ČUDU!

0

Mnogi su osudili glumicu da od naslednika pravi drugaricu i sestru, što jednom dečaku u pubertetu nimalo ne priliči.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O nasledniku glumice Elizabet Harli mediji pišu već nekoliko dana, jer su nove fotografije na kojima Demijan ima dugu kosu, napravile opštu pometnju na društvenim mrežama.

 

Sličnost između majke i sina je neverovatna, a mnogi imaju oprečna mišljenja o njihovom odnosu.

 

"Izolacija je drastično promenila moje planove za poslednje veče moje maloletnosti", napisao je Damijan na Instagramu, koji sa majkom provodi dane na njihovom imanju.

 

On je upravo u njenom društvu i dočekao punoletstvo, u kućnoj atmosferi uz balone, alkohol i večeru, a sudeći po snimcima zabave im nije nedostajalo.

 

Liz je Damjana dobila 2002. godine sa milijarderom Stivom Bingom, koji je izvršio samoubistvo prošle godine zbog depresije, a Demjan nosi majčino prezime.

 

Manekenka i njen sin su vrlo prisni, a britanska javnost je u više navrata njihov odnos nazvala "neprimerenim" i "bizarnim". Čak je i poznati britanski novinar Imon Holms okarakterisao u svojoj emisiji ovaj odnos kao "veoma čudan".

 

"S obzirom na to da sam ja samohrana majka, a on moje jedino dete, logično je da provodimo mnogo vremena zajedno i da nam je prijatno kada smo u društvu jedno drugog", rekla je ona svojevremeno i dodala da je Damjan njena srodna duša.

 

Elizabet Harli
foto: Profimedia

 

makonda-tracker