kao iz mugler vintage kolekcija

Dostojno crvenog tepiha i NIMALO u njenom stilu: Sloboda Mićalović u stajlingu kakav bi vrlo rado ponelo pola Holivuda

4

Slobodi Mićalović crveni tepisi nisu strani, a najnovije izdanje u kome smo je videli — asocira upravo na Holivud!

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumca Sloboda Mićalović već godinama je jedno od najpopularnijih imena na glumačkoj sceni, ali ona ne ume samo da nas iznenadi novim televizijskim ili pozorišnim ulogama — već i u modnom smislu!

 

 

Mada smo navikli na Bobine ležerne i urbane kombinacije, poput efektnih maksi-haljina za svaki dan, ili u midi-modelu crne haljine koju bi uklopila s kontrastnim belim patikama, Sloboda ume i da se osmeli na nešto provokativnije večernje varijante — setimo se providnih čipkastih pantalona u noći kada je Džoni Dep gostovao u Beogradu.

 

Ovog puta Sloboda je na Instagramu pokazala jedno zanimljivo, neobično, tako interesantno modno izdanje, koje pomalo podseća i na haljine koje je dizajnirao pokojni Tijeri Mugler.

 

 

Pripijena crna haljina, potpuno zatvorena spreda, a golih leđa sa zadnje strane, ukrašena belom kragnom koja se pretapa u detalj u vidu svojevrsnih krila, Sloboda je ponela za potrebe svoje nove predstave "Alisa u zemlji strahova". Možda je savršena kao kostim, ali neko bi je rado poneo i na crveni tepih!

 

Sloboda Mićalović
foto: Instagram

Setimo se samo Kardi Bi, koja je na dodeli Gremija 2019. godine na crvenom tepihu nosila vintidž Mugler haljinu, koja pripada kolekciji iz davne 1995. godine. 

 

Doduše, Kardina haljina haljina jeste ekstravagantnija, ali nema sumnje da bi i Slobodina haljina bila savršena za one koji bi želeli da izgledaju drugačije, ali u u malo suptilnijoj varijanti!

 

Kardi Bi, Mugler
foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

makonda-tracker